استعداد مراتع شرق استان برای تولید گیاهان دارویی و صنعتی

تاریخ انتشار: 1391/11/03




معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران گفت: مراتع شرق استان تهران دارای استعداد بسیاری برای تولید گیاهان دارویی و صنعتی است.

غلا‏مرضا اباذری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران رودهن گفت: این مراتع از جمله می توان شهرستان ‏های شمیرانات، دماوند و فیروزکوه نام برد.

وی افزود: با توجه به این‏که مراتع غنی استان تهران بیشتر در حوزه شهرستان ‏های شمیرانات، دماوند و فیروزکوه است، در گام اول مصمم هستیم تا برنامه‏ ریزی را برای توسعه و کشت گیاهان دارویی و صنعتی در مراتع این شهرستان‏ها آغاز کنیم.

اباذری با بیان اینکه عرصه‏ های منابع طبیعی دارای ظرفیت‏ های زیادی است، افزود: جلسه هم‏ اندیشی و هم‏ فکری با تعدادی از مجریان و بهره‏ برداران طرح‏ های مرتع‏ داری نیز با هدف شناسایی بیشتر ظرفیت ‏های موجود در مراتع و همچنین آشنایی با مسائل و مشکلات پیش ‏روی کشت و توسعه این گیاهان برگزار شده است.

معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران درباره اثرات مثبت اجرای طرح تولید و بهره‏ برداری از گیاهان دارویی و صنعتی اظهار کرد: مراتع استان تهران، علاوه بر تولید علوفه از ظرفیت‏ های قابل توجه دیگری برخوردار است که از جمله می‏ توان به تولید و بهره‏ برداری این گیاهان اشاره کرد.

امتیاز شما به این مقاله

میانگین امتیاز: 5 از ۵، بر اساس 1 امتیاز

پرسش‌ها و نظرات این مقاله

هنوز پرسش یا نظری برای این مقاله ثبت نشده است.

ثبت پرسش یا نظر جدید