فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۶         
  




اندیمشک ، دزفول -سرپرست جهاد کشاورزی اندیمشک گفت: این شهرستان از ظرفیت بالایی برای توسعه کشت گیاهان دارویی برخوردار است.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا ˈمهران شرفی زاده ˈ در نخستین همایش گیاهان دارویی در اندیمشک افزود:توسعه کشت گیاهان دارویی در اندیمشک نقش مهمی در ایجاد فرصت های شغلی جدید در منطقه دارد.

وی همچنین از کشت گیاهان دارویی در سطح یکصد هکتار از اراضی این شهرستان خبر داد و گفت: گیاهان دارویی قابل کشت در اندیمشک گل گاوزبان،نعناع فلفلی، رزماری می باشند که کشت آنها با استقبال کشاورزان این منطقه روبرو شده است.

سرپرست جهاد کشاورزی اندیمشک افزود:با توجه به اهمیت کشت و تولید گیاهان دارویی جهت تولید فرآورده های دارویی ،کشت این گیاهان در اندیمشک رو به افزایش است.

این همایش به منظور معرفی گیاهان دارویی حوزه زاگرس و ارزیابی پتانسیل تولید و همچنین توسعه کشت گیاهان دارویی و نیز اشتغال جوانان در اندیمشک برگزار شد.

همایش یکروزه گیاهان دارویی با استقبال اساتید ، دانشجویان و ناظران بخش کشاورزی ، کارکنان ادارات و نیز کشاورزان قرار گرفت
  

نظرات و پرسشهای کاربران

چت آنلاین
اگر سوالی دارید
بفرمایید
پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2026 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.