گیلاس و آلو هر دو متعلق به جنس Prunus هستند و به راحتی به یکدیگر پیوند می خورند. یک شاخه گیلاس را انتخاب کنید که قطر آن به اندازه شاخه آلویی باشد که روی آن می خواهید پیوند بزنید.این شاخه ی پیوندی سریع تر از حالتی که گیلاس از طریق بذر شروع به رشد کند به مرحله ی زایشی می رسد.
یک چاقوی تیز را در یک قسمت محلول سفید کننده مخلوط با نه قسمت آب بشویید. این کار چاقو را استریل می کند و فرآیند اتصال را تمیز نگه می دارد. شاخه گیلاس واریته مورد نظر را به صورت زاویه دار ببرید. شاخه ای مشابه از درخت آلو قطع کنید. هر دو شاخه باید حدود ۳ سانتی متر یا کمتر قطر داشته باشند. شاخه آلو را علامت بزنید تا آن را با شاخه گیلاس اشتباه نگیرید.
قطعات را طوری برش دهید که در کنار هم قرار بگیرند. لایه کامبیوم (لایه ای که درست زیر پوست است )روی هر دو شاخه باید کاملا مشخص باشد تا به خوبی به هم جوش بخورند. قطعات زاویه دار را محکم در کنار هم نگه دارید و با نوار پیوند بپیچید. قطعات متصل شده باید تکان نخورند ،تا باعث شکستن لایه کامبیوم تازه در حال توسعه نشود.
پس از هشت هفته، نوار را از محل پیوند جدا کنید. اگر هنوز دلمه روی جوش ایجاد نشده است، نوار را برای چند هفته دیگر تعویض کنید. هر شکوفه ای را که می خواهد در اولین فصل رشد ایجاد شود را، جدا کنید. شاخه گیلاس قبل از تولید میوه باید انرژی خود را روی رشد بهتر درخت آلو متمرکز کند.