این گیاه از تیره ای از گیاهان گلدار با عمر یکساله و دو ساله ، با نامهای مختلف استئوسپرموم، داوودی آفریقائی، گل مینای آفریقائی شناخته میشود از خانواده آفتابگردانها Asteraceae می باشد.از این رده گل تا حالا حدود 50 گونه شناخته شده است که 35 گونه آن مربوط به آفریقا و بومی مناطق می باشد ..قطر این گل در حدود 5 سانتی متر می باشد و در فصل بهار و تابستان شکوفه دهی می کنند.گلها به رنگ های مختلف سفید، صورتی، قرمز، کرم، بنفش، ارغوانی، زرد و بسیار زیبا می باشد
زمان کاشت بذر این گیاه در اواسط زمستان می باشد. بذر را در بستر مناسب در خزنه کشت می کنند و در بهار با رفع شدن خطر یخبندان به زمین اصلی انتقال می یابد.قبل از کاشت بذرها را به مدت 24 تا 48 ساعت در آب ولرم قرار دهید.سپس در خاکی نرم و کاملا خیس در عمق 0.5 سانتی بکارید و یک نایلون روی لبه گلدان قرار دهید تا رطوبت حفظ شود.محیط بهتر است روشن باشد اما بدور از نور مستقیم آفتاب و دما نیز بالای 24 درجه باشد.هر زمان سطح خاک خشک شد کمی با آبپاش مرطوب کنید و تا زمان سبز شدن بذرها مرطوب نگاه دارید.
زمان سبز شدن هر گل و گیاهی متفاوت است و از یک هفته تا 2ماه متغیر است.پس از سبز شدن کامل بذرها نایلون را بردارید و گلدان را کنار پنجره یا جایی که نور بیشتری دریافت کند ببرید اما باز هم بدور از نور مستقیم آفتاب باشد و حداقل 4-5 برگه شدن نهال و مساعد شدن هوای بیرون در داخل خانه نگه دارید و پس از آماده شدن شرایط به حیاط انتقال دهید.
نور مستقیم و آفتاب کامل برای این گیاه الزامی است. البته باید توجه داشت که در روزهای گرم سال نور شدید باعث سوختگی برگها و پلاسیده شدن گیاه می شود که در این زمان باید فواصل آبیاری را کمتر کرده و در بعد از ظهرها گیاه را به سایه انتقال داد. کمبود نور هم باعث طویل شدن ساقه، کم رنگ شدن برگها و ریزش غنچه های گل می شود.
وقتی سطح خاک کامل خشکید باید آن را آبیاری نمود. بهترین خاک برای آن خاک باغچه+ خاک برگ+پیت موس می باشد کود دهی مناسب نیز برای آن کود 10-10-10 می باشد و ماهی یکبار کافی می باشد.در صورت پژمرده شده گلهای پژمرده آن قسمت را هرس کرده تا گلدهی مجدد کمک کند.