فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز سه شنبه ۱۴۰۴/۲/۱۶         
  

گل ساعتی گیاهی قوی و بالا رونده با ساقه های باریک است که توسط پیچک های خود به دور حایل می پیچد و از پایه بالا می رود.برگ ها به شکل پنجه ای بوده و به 5 الی 9 قسمت تقسیم شه و طول آنها 8 سانتیمتر و عرض بیش از 12 سانتیمتر دارد.برگ ها به رنگ سبز تیره با سطحی براق می باشد.
چگونه گل ساعتی را تکثیر کنیم ؟ - فوت و فن های باغبانی
چگونه گل ساعتی را تکثیر کنیم ؟ - فوت و فن های باغبانی

تکثیر گل ساعتی از طریق کاشت قلمه های انتهایی به طول 10 سانتیمتر و پس از تحریک ریشه زایی توسط مواد هورمونی در مخلوطی از خاک پیت و ماسه است .قلمه ها در گلخانه و یا در زیر پوشش های نایلونی و شرایط نور غیر مستقیم نگهداری می شوند.پس از ریشه زایی در حدود یک ماه آبیاری به تدریج صورت گرفته و تغذیه گیاه در بهار انجام می شود .با شروع بهار شاخه های بوته ها هرس شده و در هر سال این عمل تکرار می شود .



چگونه گل ساعتی را تکثیر کنیم ؟


بوته ها به نور روشن تمایل نشان داده و حداقل نیاز به نور آفتاب در روز را دارند.بوته ها در دمای 18 الی 22 درجه سانتیگراد دارای رشد مناسبی می باشند.در زمستان گیاه به گذراندن یک دوره استراحت در دمای 10 درجه سانتیگراد نیاز دارد .



چگونه گل ساعتی را تکثیر کنیم ؟


گل ساعتی به آب فراوان نیاز داشته اما بایستی از تجمع آب در طول دوره رشد گیاه جلوگیری شود ودر طول دوره استراحت گیاه بایستی از خشک شدن کامل خاک جلوگیری شود.



چگونه گل ساعتی را تکثیر کنیم ؟


تغذیه گیاه توسط کود مایع هر دو هفته یکبار از ماه های فروردین تا آبان صورت می گیرد.خاک مناسب رشد گیاه شامل مواد آلی،پیت و ماسه به نسبت های مساوی می باشد.تعویض گلدان در بهار صورت گرفته و بوته ها به گلدان هایی با قطر بیش از 20 سانتیمتر نیاز دارند.در گلدان های کوچک تعداد گل ها افزایش می یابد.گل دهی در تابستان و پاییز صورت می گیرد .



چگونه گل ساعتی را تکثیر کنیم ؟
  

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2025 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.