فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز شنبه ۱۴۰۳/۲/۱         
  



عامل بیماری : ریزپوس نیگریکس Rhizopus nigricans

این پاتوژن پلی فاژ است و به خصوص به خانواده کدوئیان ، سیب زمینی و توت فرنگی حمله می کند.

این بیماری روی میوه های رسیده ایجاد لکه های قهوه ای وسیاه آبکی می کند و پس از مدت کوتاهی لکه هاازکپک های سفید و بعد سیاه رنگ پوشیده می شوند .


آنزیم Pohigalactturonasi از جانب پاتوژن سبب تخریب میوه می شود.


کنترل:

ممانعت از ایجاد زخم در میزبان ،تهویه هوای انبار میوه و پائین نگهداشتن دمای انبار میوه.

لازم به ذکر است که این پاتوژن در دمای 28-22 درجه سانتی گراد و با رطوبت نسبی بالا ، درعرض 3-2 روز یک میوه را بطور کامل اشغال می کند. دمای حداقل و حداکثر برای رشد پاتوژن به ترتیب 6 و 30 درجه سانتی گراد است.


پوسیدگی آبکی
پوسیدگی آبکی
  

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2024 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.