٢٣/٥/١٤٤١ --- 1/19/2020 --- ۱۳۹۸ يکشنبه ۲۹ دي امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | درباره ما
لینک های اصلی
جستجو  
آخرین مطالب
ویزیت در محل توسط کارشناس - تهران
فوت و فن باغبانی امروز
چگونه در گلدان چای سبز پرورش دهیم؟
تصویر روز
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  7  نفر
بازدید امروز :  1308  بازدید
بازدید دیروز :  11501  بازدید
تبلیغات متفرقه
تلگرام نارگیل
غذاهای گیاهی و گیاه خواری >> برنج سفید خطر دیابت را افزایش می دهد
 

برنج سفید خطر دیابت را افزایش می دهد

 

برنج سفید خطر دیابت را افزایش می دهد

بیش از 70 درصد برنجی كه در كشورهای پیشرفته مصرف می شود از نوع برنج سفید است

نتیجه تحقیقاتی كه پژوهشگران دانشگاه هاروارد در آمریكا انجام داده اند نشان می دهد كه مصرف برنج سفید خطر ابتلا به بیماری دیابت (مرض قند) را افزایش می دهد .

در گزارشی در این باره كه در نشریه آمریكایی Archives of Internal Medicine انتشار یافته، گفته شده استفاده از برنج قهوه ای و نان سبوس دار خطر مبتلا شدن به دیابت را یك سوم كاهش می دهد .

تهیه كنندگان گزارش می گویند از آنجا كه برنج سفید بالارفتن قند خون را سریع تر می كند، خطر دیابت افزایش می یابد .

ولی برنج قهوه ای و مواد غذایی سبوس دار، در مقایسه با برنج و آرد سفید سالم تر هستند چون جذب این غذاها در بدن و تبدیل آن به قند خون با سرعت كمتری صورت می گیرد .

تحقیقاتی كه در این باره بر روی دویست هزار آمریكایی صورت گرفته بود نشان می داد مصرف برنج سفید با دیابت نوع 2، ارتباط دارد .

با در نظر گرفتن سن این افراد و سایر عواملی كه خطر دیابت را افزایش می دهد، چنین نتیجه گیری شد كه خطر ابتلا به دیابت در كسانی كه در هفته پنج نوبت یا بیشتر در حدود 150 گرم برنج می‌خورند، در مقایسه با كسانی كه كمتر از یك نوبت در هفته برنج مصرف می كنند، 17 درصد افزایش می یابد .

ولی این تحقیقات نشان می داد كه خوردن برنج قهوه ای اثر معكوس دارد و موجب كاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2، می شود .

تهیه كنندگان گزارش با توجه به نتایج این بررسی می گویند چنانچه شخص به جای یك سوم برنج سفیدی كه مصرف می كند برنج قهوه ای مصرف كند، خطر دیابت نوع2، را 16 درصد كاهش می دهد .

تركیب مواد غذایی

دكتر كی سان، از پژوهشگرانی كه در این تحقیقات شركت داشته، می گوید نگاهی به تركیب مواد غذایی این یافته ها را توجیه می كند .

برنج قهوه ای مانند سایر مواد غذایی فرآوری نشده، از نظر فیبر غنی است و انرژی اش را به تدریج پخش می كند .

ولی برنج سفید تمام سبوس و جوانه اش در جریان آسیاب كردن از بین رفته است و در نتیجه شاخص گلایسیمیك GI ( سرعت جذب غذا در بدن و تبدیل به قند در خون) آن در مقایسه با برنج قهوه ای بیشتر است .

كارشناسان توصیه می كنند كه دست كم نیمی از كربوهیدراتی كه شخص مصرف می كند باید از غلات سبوس دار مانند برنج قهوه ای تامین شود .

بیش از 70 در صد برنجی كه در كشورهای توسعه یافته مانند آمریكا و بریتانیا مصرف می شود از نوع برنج سفید است .

دكتر ویكتوریا كینگ از مركز دیابت بریتانیا، می گوید از آنجا كه تحقیقات مورد بحث با اتكا به پرسشنامه ها و اظهارات خود مردم صورت گرفته نمی شود در باره این كه مصرف چه مقدار غلات سبوس دار، از خطر ابتلا به دیابت نوع 2 می كاهد، توصیه قاطعی كرد .

دكتر كینگ می افزاید: "بهترین راه برای جلوگیری از دیابت نوع 2، فعالیت و رژیم غذایی سالمی است كه بر اساس آن شخص چربی، نمك و قند كمتری مصرف كرده و در مقابل سبزیجان و میوه بیشتری مصرف می كند .






مطالب این صفحه را پسندیدم
Like
 
برای ثبت نظر و یا پرسش میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید . ورود
 
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل  
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت