فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۷         
  

سل‌واش (*Monochoria vaginalis*) یک علف هرز آبزی در شالیزارهاست که عمدتاً از طریق بذر تکثیر می‌یابد. این گونه دارای ساقه‌ای کوتاه و گوشتی، ریشه‌های بسیار کوتاه و برگ‌های نیزه‌ای تا قلبی‌شکل و براق است. گل‌آذین به‌صورت خوشه‌ای بوده و دوره گل‌دهی از تیرماه آغاز شده و تا پایان آبان ادامه دارد. به‌دلیل ایجاد سایه‌اندازی، سل‌واش رقیبی مهم برای برنج محسوب می‌شود و می‌تواند رشد و عملکرد آن را کاهش دهد.

سل واش
سل واش




سل واش :

Monochoria vaginalis  : نام علمی

از طریق بذر تکثیر می یابد.  گل آذین آن خوشه ای است . دارای ساقه کوتاه ، گوشتی و ریشه های بسیار کوتاه می باشد. برگ ها  نیزه ای ، براق و قلبی شکل است  .

گل دهی از تیرماه شروع و تا آخر آبان ادامه دارد.از نظر سایه اندازی رقیبی برای برنج محسوب می شود.





  

نظرات و پرسشهای کاربران

چت آنلاین
اگر سوالی دارید
بفرمایید
پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2026 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.