١٠/١٠/١٤٤٥ --- 4/19/2024 --- ۱۴۰۳ جمعه ۳۱ فروردين امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | درباره ما
لینک های اصلی
جستجو  
آخرین مطالب
فوت و فن باغبانی امروز
آبیاری درختان در زمان شکوفه دهی
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  55  نفر
بازدید امروز :  909  بازدید
بازدید دیروز :  9885  بازدید
تبلیغات متفرقه
معرفی مؤسسات ارائه دهنده خدمات مرتبط با گل و گیاه و کشاورزی

کیمیا پارس شایانکار

 نام مسئول :  علیرضا صدیقیان
موقعیت :  ایران  تهران  تهران
 
1-کودهای گوگردی
- گوگرد پودری (با مش 50)
- گوگرد میکرونیزه
- گوگرد بنتونیت دار گرانوله
- کود آلی با کمپوست گیاهی
- کود آلی گوگردی
با کمپوست قارچ و اسید هیومیک و ریز مغذی

مزایا:
افزایش تولید در واحد سطح
افزایش جذب آهن ، روی ، مس ، منگنز ، ازت ، فسفر ، ......... توسط ریشه گیاه
افزایش درصد روغن در دانه های روغنی -افزایش کیفیت محصول (از قبیل پروتئین ، قند و ویتامینها و . افزایش جمعیت مکیروبهای مفید خاک-افزایش ماده آلی خاک - ضد عفونی کردن خاک و حفظ محیط زیست

2-کود کامل پودری و گرانوله
N.P.K 4-4-1
N.P.K 3-3-2

3-کودهای آلی فسفاته و پتاسه
- بیوفسفات طلائی
- کود آلی پتاسه
- کود آلی فسفاته
- سوپرفسفات ساده
- کود سولوپتاس
کود آلی غنی شده ماکرو – میکرو
مخصوص کشت سیب زمینی

4-باکتری تیوباسیلوس (بیوسولفور) برای جذب و اکسیداسیون گوگرد در خاک

5-سایر کودها
- کود مرغی فرآوری شده گرانوله و پلیتی
- کود مخصوص کیوی
- کمپوست گیاهی
- کود سوپرفسفات ساده
- کود آلی کامل مخصوص پسته
- کود مخصوص کاشت صیفی جات
پرلیت – کوکوپیت – پارامیس- پیت ماس

6-انواع کود مایع ( آهن – روی – مس و ...... ) برای کاشت .. گندم ، مرکبات زیتون ، صیفی جات ، پسته ، چمن ، برنج ، میکرو ، چغندرقند ..

7-انواع سولفات (ریزمغذیها)
سولفات آهن ، سولفات روی ، سولفات مس
سولفات منگنز ، سولفات منیزیم و بوریک

8-انواع کلات ها (ریزمغذیها) کلات آهن ، روی ، مس ، منگنز

9-سولفات آمونیوم (ارومیه – ازبکی- چینی )

10-کود برای آبیاری قطره ای با خلوص 99/5ببالا سولفات پتاسمیکرونیزه ، مونوآمونیوم فسفات ، نیترات پتاس ، مونو پتاسیم فسفات

11-کود مایع آلی غنی شده
کود مایع میکرو
چسب باغبانی
انواع کود مایع برای استفاده در محصولات ذرت ، گندم ، برنج ، چغندر قند ، زیتون ، پسته ، صیفی جات و کود مایع آهن و روی

( توصیه مهم ) استفاده از هر نوع کود شیمیایی در جهت اصلاح و تقویت زمین زارعی و باغات بر اساس نتیجه آزمایش خاک ، صرفاٌ با نظر کارشناسان مجرب و مهندسین سازمان جهاد و کشاورزی منطقه انجام داده و به آنان اعتماد نمائید.

تولید ، واردات ، پخش کود های کشاورزی

1- سولفات پتاس
پتاسیم : بر خلاف ازت و فسفر که بخشایی از ساختمان مولکولی بسیاری از ترکیبات آلی در گیاهان را تشکیل میدهند ، پتاسیم نمی تواند وارد ترکیبات مهم تشکیل دهنده سلول مانند پروتئین ها ، کلروفیل و کربوهیدراتها شود. بعبارتی پتاسیم در گیاه نقش ساختمانی ندارد و علی رغم مشخص نشدن نقش کامل این عنصر ، ریشه ها مقدار زیادی پتاسیم را به چرخه سوخت و ساز گیاه وارد میکنند. پتاسیم نقش مهمی در فتوسنتز و ساخت کربوهیدراتها دارد این عنصر فعال کننده سیستم های آنزیمی گیاه است و نقش معنی داری در تعرق گیاهی و آب موجود در سلولهای گیاه دارد. بگونه ای که کمبود پتاسیم از عوامل اتلاف آب درختان محسوب میشود. در مقایسه با فسفر پتاسیم در مقادیر بیشتری در انواع خاکها یافت میشود.
شکل قابل جذب پتاسیم بصورت یون K+1 میباشد. کودهای شیمیایی پتاسه بصورت سولفات پتاسیم با 41.5% پتاسیم ، نیترات پتاسیم ، کلرور پتاسیم و ... میباشند که مورد اول بیشتر رایج میباشد.
گیاهان به مقدار زیادی پتاسیم نیاز دارند و معمولا پتاسیم را از سطح خاک گرفته و روی ریشه ها ذخیره میکنند. با جذب پتاسیم توسط ریشه ها خاک مجاور پتاسیم را در محل ریشه ها آزاد میکند. پتاسیم عموما در سطح رویی خاک از غلظت بالایی برخوردار است. برگردان کردن خاک سطحی و شخم سالیانه بستر خاک به افزایش سطح پتاسیم خاک در محدوده ریشه کمک میکند. از نتایج ملموس خاکپوشهای دوره ای در باغات انار ساوه افزایش سطح پتاسیم خاک میباشد.

2- بور B2O3
بوردر نقاط رشد و در بافتهای مریستمی گیاه موجود است. این عنصر در پدیدهای گلدهی ، میوه دهی ، متابولیسم ازت ، حرکت و عمل هورمونها و تقسیم سلولی دخالت دارد و همچنین نقش بارزی در رشد لوله گرده داشته و اثر تحریک کنندگی آن در جذب اکسیژن و قند برای جوانه زنی دانه گردها به اثبات رسیده است. این عنصر در خاک بصورت اسید بوریک H3BO3 موجود بوده و بهمین صورت نیز جذب گیاه میگردد. بد شکلی میوه ها ، ترک خردگی پوست ، سخت شدن میوه و بعضا بروز شکاف در پوست درخت از علائم کمبود بور میباشد.

3- دی آمینیوم فسفات با خلوص99/5% ببالا
4- منوآمونیم فسفات با خلوص99/5% ببالا

5- سولفات آمونیوم ازت 21%
ازت فراوان ترین عنصر موجود در جو میباشد. و در بین عناصر پر مصرفترین عنصر بوده که بصورت یونهای نیترات NO3-1 و آمونیم NH4+1 و اوره CH4N2O از طریق ریشه ها جذب و پس از انتقال به برگها در سنتز اسیدهای آمینه دخالت و نهایتا پروتئینها را میسازند.
ازت بخش مهمی از سایر ترکیبات آلی نظیر رنگدانه کلروفیل و کوآنزیم ها را تشکیل میدهد. ازت رشد رویشی درخت را تحریک میکند و در صورت مصرف زیاد منجر به ایجاد بافتهای نرم و افزایش پاجوش و تنه جوش در درخت شده و بر فرآیند تولید محصول اثر معکوس میگذارد.
ازت خاک از دو منبع کودهای آلی و شیمیایی تامین میگردند. کودهای حیوانی و کودهای سبز عمده ترین منابع آلی تامین ازت میباشند. کود اوره با 46% ازت و نیترات آمونیوم با 33.5% ازت و نیترات پتاسیم با 20.5% ازت و ... از عمده ترین کودهای شیمیایی و منبع تامین ازت میباشند.
نیترات یک آنیون بسیار محلول است که بوسیله خاک جذب نمی شود و از اینرو براحتی میتواند بطرف ریشه ها حرکت کند و یا بوسیله آبشویی از دسترس گیاه خارج شود. اوره نیز متحرک و علی رغم جذب آسان میتواند با آبشویی از دسترس خارج شود ، اما آمونیوم بار مثبت دارد و مثل سایر کاتیونها جذب ذرات خاک میشود و از اینرو تحرک و آبشویی آن محدود است.
اوره بطور کامل در آب محلول بوده و از اینرو تنها ترکیب مطمئن برای استفاده در تانک کود میباشد. سایر ترکیبات ازت امکان انحلال کامل در آب را نداشته و ار اینرو توصیه میگردد به هیچ عنوان از این کودها در تانک کود استفاده نکنید. بی دقتی در این امر به گرفتگی سراسری قطره چکانها منجر میگردد.
در مورد مصرف کود ازت همیشه به نسبت بین ماده آلی کربن C و ماده معدنی ازت N توجه داشته باشید. بهترین نسبت C/N = 10 میباشد که بسیار ایده آل میباشد شما سعی کنید این نسبت در عمل به کمتر از 2 کاهش نیابد از اینرو قبل از تامین کمبود ازت از طریق کود شیمیایی به افزایش ماده آلی خاک اعتنا کنید در غیر اینصورت درختی با قدرت رویش بالا و توان زایشی محدود را به ارث خواهید برد

6-فسفر
فسفر یک عصر تشکیل دهنده تمام بافتهای گیاهی است که بویژه در بخشهای جوان ، گلها و بذرها به مقدار زیادی وجود دارد. وجود این عنصر برای تقسیم سلولی و نمو بافتهای مریسمی ضروری است. فسفر عنصر تشکیل دهنده بسیاری از ترکیبات مانند اسیدهای نوکلئیک ، فسفرلیپیدها و کوآنزیم هایی مانند آدنوزین تری فسفات میباشد. نهالهای جوان به فسفر زیادی برای تحریک رشد ریشه ها دارند.
حداکثر فسفر قابل جذب گیاه در PH خاک بین 6.5 تا 7.5 اتفاق می افتد فسفر در خاک بصورت H2PO4-1 و HPO4-2 و PO4-3 قابل جذب است که در فرم اول بیشتر و سریعتر جذب میشود.
کودهای شیمیایی فسفاته در انواع مختلفی نظیر سوپر فسفات 7% و سوپر فسفات تریپل 12% که در آب نسبتا محلولند ، همچنین منو و دی آمونیوم فسفات 8.7 و 21 درصد و ... که این دو از سنگهای فسفاته تولید شده و بمرور تبدیل و جذب میگردند.
کمبود فسفر بر رشد کلی درخت و ریشه ها اثر گذار است. در این حالت شاخه ها کوتاه و باریک شده برگهای جوان کوچک میگردند و زودتر از سایر برگها میریزند ، همچنین گلدهی درختان بطور چشمگیری تحت تاثیر کمبود فسفر کاهش میابد و رسیدن و بلوغ میوه ها نیز به تاخیر می افتد. قرمز شدن ساقه و ارغوانی شدن برگها و خشک شدن نوک برگهای پیرتر از علائم کمبود فسفر میباشد زیرا این کمبود بر تشکیل سریعتر رنگدانه های آنتی سیانین اثر گذار است.
جذب فسفر عملا در خاکهای اسیدی و بازی با محدودیت مواجه است. در خاک اسیدی قوی فسفر بوسیله جذب مخصوص بر روی سطوح ذرات اکسید آلومینیم و آهن رسوب و به صورت فسفات آلومینیم و آهن محبوس میگردد. در خاکهای بازی فسفات کلسیم کم محلول تشکیل میشود و فسفر جذب شده از محلول خاک بوسیله ریشه ها با این فسفر جایگزین میشود و اگر کود فسفری به خاک اضافه شود بیشتر آن برای ریشه ها غیر قابل جذب میباشد.

7-کلسیم
کلسیم : از عناصر ضروری برای رشد گیاه محسوب میشود. علی رغم اینکه مقادیر زیادی کلسیم توسط گیاهان از خاک جذب میشوند اما در عمل نیاز گیاهان به این عنصر بیش از نیاز به عناصر کم مصرف نیست. کلسیم بطور عمده در برگها وجود دارد ، بذر و میوه ها نیز حاوی مقادیر متنابهی از این عنصر میباشد. در بین عناصر مورد نیاز گیاه کلسیم در کنار منیزیوم در محلول خاک بیشترین فراوانی را دارد. یونهای کلسیم حدود 80 درصد محلهای فعال بر روی ذرات خاک را در اشغال دارند این دسترسی فراون توسط فرآیند تبادل کاتیونی کنترل میشود. کلسیم عنصر بسیار مهمی برای نمو ریشه و اعمال آن است. این عنصر در تقسیم سلولی دخالت داشته و از اجزا تشکیل دهنده کروموزم میباشد و نقش تنظیم کننده در تنفس گیاه ایفا میکند.
این عنصر به شکل یون Ca+2 از محلول خاک یا کمپلکسهای رس جذب ریشه میشود. معمولا اکثر خاکها از مقدار کافی این عنصر برای رشد رضایت بخش گیاه برخوردارند. بعلاوه در بسیاری از کودهای شیمیایی که به صورت دوره ای مصرف میشود کلسیم بصورت جزء ثانویه و بشکل ناخالص در آنها وجود دارد بنابر این مصرف کودهای کلسیمی بشکل مستقل بندرت ضرورت میابد.

ما نیاز شما در خصوص سولفات آهن ، مس ، روی و منگنز ، منیزیم ، بور یک ، گوگرد پودری و بنتونیت دار ، فسفر ، کلسیم ، و .... را تأمین می نمائیم.


دسته بندی خدمات مرتبط با گل و گیاه این مؤسسه :
  • کود گیاهان
  • باغبانی
  • بذر ، دانه و پیاز گیاهان
  • گل شاخه بریده
  • چمن کاری

تماس با مؤسسه :

نام واحدکیمیا پارس شایانکار
نام مسئولعلیرضا صدیقیان
توضیحکود های ارگانیک ، شیمیایی و ریزمغذیها
تلفن021-88998130
موبایل 
فاکس 
کشورایران
استانتهران
شهرتهران
آدرس کاملخ فاطمی کاج جنوبی پلاک 1
آدرس ایمیل
infoshayankar
آدرس سایتhttp://www.shayankar.ir

 
 
اگر شما صاحب کسب و کار فوق میباشید و نیاز به اصلاح یا به روز رسانی اطلاعات دارید، از صفحه Edit اقدام فرمایید
ویا جهت هرگونه سوال به صفحه تماس به ما مراجعه نمایید
 
شما نیز  چنانچه دارای فروشگاه یا مؤسسه ارائه دهنده محصولات یا خدمات مرتبط با گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز میباشید، در صورت تمایل میتوانید از طریق ثبت مؤسسه جدید ، مجموعه خود را ثبت و معرفی نمایید.
اگر قبلاً ثبت نموده اید، از صفحه ورود وارد شوید
 
مشاهده سایر موسسات با خدمات مشابه
 
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت