این محصول برای رشد نیاز به خاک حاصلخیز دارد شامل ترکیب خاک شنی+رسی نمدار+کود دامی پوسیده
مکان کاشت افتابی باشد.به روش دستپاش بکارید وسپس روی بذور رابا حدود 1 سانت از خاک مخلوط ویا کود دامی سرند شده بپوشانید وبا ابپاش ریزوبه صورت بارانی ابیاری نمایید تا سبز شود.
روش کاشت :
کشت پیاز، به دو صورت انجام میگیرد:
۱) کاشت بذر در زمین.
۲) کاشت پیازهای کوچک در زمین.
کشت این گیاه دو نوبت در سال، در بهار و پائیز صورت میگیرد.
به منظور کشت بهاره، زمین را در پائیز آماده میسازند و کود کافی میدهند و در کشت پائیزه، در بهار عملیات آماده سازی زمین انجام میپذیرد.
بذر پیاز را به یکی از دو روش خطی و یا دستپاش میکارند.
مسلمآ در روش ردیفکاری (خطی) مقدار بذر مصرفی بسیار کمتر و در طریقه دستپاش میزان مصرف بذر زیاد خواهد بود.
به این منظور زمین را با کشیدن شن کش و یا هر وسیله دیگری که در اختیار باشد صاف نمایند تا بذرها زیر خاک بروند و سپس آبیاری کنند.
قبل از آنکه پیازها کاملا سبز شوند لازم است که زمین را وجین کنند و علفهای هرز را خارج سازند تا آنها روی بوتههای پیاز را نپوشانند.
در صورتی که بخواهند پیازهای کوچک را در زمین به صورت خطی بکارند، فاصله خطوط و یا ردیفها ۲۵ تا ۳۰ سانتیمتر و فاصله پیازهای کوچک از یکدیگر بر روی خطوط ۱۰ تا ۱۵ سانتیمتر مناسب است.
به همین دلیل هر اندازه فاصله بوتههای پیاز با یکدیگر کمتر باشد پیازها کوچکتر و هر اندازه که فاصله آنها از یکدیگر بیشتر باشد پیازها درشت تر خواهند بود.
بهترین روش کشت پیاز، نوع خطی ردیفکاری است که فاصله بین خطوط ۲۵ تا ۳۰ سانتیمتر و فاصله بین بوتهها روی خطوط ۱۰ تا ۱۵ سانتیمتر باشد.
هرگاه در محلی که پیاز را میکارند، هوا خشک باشد پیاز ممکن است زودتر به گل بنشیند و گاهی در چنین نقاط در همان سال اول پیازها گل میکنند و بذر میدهند که بذر این پیازها برای کاشت مناسب نخواهند بود.