اگرچه ضدعفونی بذر برای جوانه زنی ضروری نیست ، اما توصیه می کنیم قبل از جوانه زنی بذرهای خود را ضدعفونی کنید ، زیرا در صورت عدم ضدعفونی ، همه بذرها امکان حمل عوامل بیماری زا را دارند. بنابراین برای حداکثر ایمنی توصیه می شود که قبل از جوانه زنی ، بذرها و ظرف جوانه زنی خود را ضد عفونی کنید.
روشهای زیادی برای آماده سازی بذور و ضدعفونی وجود دارد ، از شستشو با آب گرم یا خیساندن در پراکسید هیدروژن داغ ، تا شستشو با سرکه ، محلول سفید کننده رقیق شده یا عصاره دانه گریپ فروت. توصیه فعلی استفاده از دستور دانشگاه کالیفرنیا در خانه این است که بذر را با حرارت دادن روی اجاق گاز به مدت 5 دقیقه در محلول 3 درصد پراکسید هیدروژن در دمای 140 درجه فارنهایت گرم کنید.
بیش از این درجه حرارت ممکن است باعث تخریب یا از بین بردن بذر و در نتیجه جوانه زنی ضعیف شود. بذر را برداشته و به مدت 1 دقیقه زیر آب با دمای اتاق آبکشی کنید. محلول پراکسید هیدروژن را دور بریزید و دیگر از آن استفاده نکنید.
برای کاهش خطر آلودگی در خانه ، توصیه می کنیم جوانه ها را در ظروف تمیز و ضدعفونی شده دور از مناطق دیگر آماده سازی غذا و حیوانات خانگی پرورش دهید. به افراد در گروه های پرخطر مانند کودکان ، زنان باردار ، سالمندان و افرادی که سیستم ایمنی ضعیف دارند توصیه می شود جوانه خام حاصل از این بذور را نخورند.