فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز شنبه ۱۴۰۳/۷/۲۱         
  

شته‌ها حشرات کوچکی هستند که با تغذیه از شیره گیاهی سبب پیچیدگی برگ و سرشاخه، ترشح عسلک و دوده‌ای شدن برگ، سرشاخه و میوه، ضعف عمومی درخت، ریزش شکوفه‌ها و میوه‌های تازه تشکیل شده می‌شوند و مهمتر از همه ناقل بیماری‌های ویروسی در مرکبات هستند.
مبارزه با شته درختان میوه - فوت و فن های باغبانی
مبارزه با شته درختان میوه - فوت و فن های باغبانی

شته‌ها در رنگ‌های مختلفی وجود دارند، از سبز گرفته تا زرد، قهوه‌ای، قرمز یا حتی سیاه و سفید. همه آن‌ها شیره گیاه‌تان را می‌مکند و موجب پژمردگی و زردی آن‌ها می‌شوند.شته‌ها همچنین یک ماده قندی به نام عسلک از خود ترشح می‌کنند.



مبارزه با شته درختان میوه


ممکن است گیاهان از حمله شته‌ها دچار یک عارضه جانبی به نام کپک دوده‌ای شوند. این کپک بر روی عسلک ترشح شده، از شته‌ها رشد می‌کند و مانع نفوذ نور به آن قسمت از گیاه می‌شود (از لحاظ دیگر بی‌خطر است). برگ‌های گیاه‌تان را با آب بشویید تا از شر عسلک و کپک دوده‌ای خلاص شوید.از محلول آب و مایع ظرف شویی نیز می توانید استفاده کنید.



مبارزه با شته درختان میوه


صابون های حشره کش مثل پالیزین و سیرینول و کارت های زرد از روش های مبارزه غیر شیمیایی است .برخی حشرات به این رنگ بسیار علاقمند بوده و وقتی این کارتها در اطراف درختان آویخته میشوند حشرات به سمت این رنگ جلب میشوند و چون این کارتها به مواد چسبنده آغشته هستند حشرات به کارت می چسبد و به دام افتاده و می‌میرند.



مبارزه با شته درختان میوه


مبارزه شیمیایی با سمومی مثل آکتارا و کنفیدور حداقل دوبار در فصل بهار به فاصله ی ۱۰ تا ۱۲ روز انجام شود.تمامی شاخ و برگ درختان با محلول سم آغشته شود.از سمومی مانند مالاتیون ، دیازینون و یا دلتامترین نیز میتوان استفاده کرد.



مبارزه با شته درختان میوه
  

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2024 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.