اسفناج در طبقه سبزیجات قرار دارد.این سبزی در اواخر مهر الی اواخر آبان کشت می شود . میزان بذر لازم در هکتار در حدود 15 تا 20 کیلو گرم می باشد . درجه حرارت مناسب برای جوانه زدن اسفناج در حدود 20 تا 40 درجه می باشد . اسفناج در مدت 40 تا 55 روز بعد از کاشت قابلیت برداشت دارد و عملکرد آن در هکتار 10 تا 15 تن می باشد . البته این عملکرد در شرایط مختلف آب و هوایی متفاوت است .
کاشت اسفناج در هوای مرطوب و خاک غنی از نیتروژن بهترین نتیجه را خواهد داد. اسفناج ریشه عمیقی دارد، به همین دلیل قبل از کاشت بذر اسفناج، خاک را تا عمق 30 سانتیمتری زیر و رو کنید تا مقدار بیشتری اکسیژن در آن نفوذ کند.ذرهای اسفناج به مدت طولانی قابل نگهداری نیستند، بنابراین هر سال بذرهای جدیدی خریداری نمایید.
بذرهای اسفناج را با فاصله ۵ سانتیمتر روی ردیفهایی به فاصله ۴۰ تا ۵۰ سانتیمتر و با عمق ۵ تا ۱۲ میلیمترکشت میکنند. جوانه زنی بذرهای اسفناج هنگام کشت درعمق ۲.۵ سانتیمترشدیدا افت میکند. دمای مناسب برای جوانه زنی بذر اسفناج ۱۵ تا ۲۳ درجه سانتیگراد است. خاکهای غنی،مرطوب با زهکشی خوب برای کاشت اسفناج مناسب هستند.برای تولید بذر،عرض ردیفها را حدود ۱۰۰ سانتیمتر وفاصله بوته ها روی ردیف ۴۵ تا ۶۰ سانتیمتر در نظر می گیرند. درآب وهوای خنک و سرد فصل رشد بیش از ۴/۵ ماه برای عملکرد بهتر تولید بذر لازم است. گلهای اسفناج توسط باد گرده افشانی میشود.
اگر هوا فوق العاده سرد نباشد، دانهها 5 تا 9 روز پس از کاشت، جوانه خواهند زد. اسفناجها در هوای پاییز به خوبی رشد میکنند اما جوانه زدن آنها در گرمای اواخر فصل تابستان،سختتر خواهد بود. شانس جوانه زدن بذرها در گرما 50% است؛ بنابراین میزان بیشتری بذر بکارید و آنها را بیشتر آبیاری نمایید، (حتی روزی 2 مرتبه) زیرا آبیاری به خنک نگه داشتن خاک کمک میکند.
برداشت تجاری اسفناج، معمولا هنگامی است که گیاهان ۱۰ تا ۱۵ سانتیمترارتفاع دارند. برای مصارف باغهای خانگی، گیاهان را در این مرحله با فواصل ۲۵ تا ۳۰ سانتیمتر تنک کرده و گیاهان تنک شده را به عنوان سبزی استفاده میکنند. با افزایش سن گیاهان، برگهای نازک باعرض ۵ تا ۸ سانتیمتر برای استفاده برداشت میشوند. برگهای مسن تر و زبر درپایین بوته برای ادامه رشد گیاه وتولید برگهای جدیدتر جهت برداشتهای بعدی نگهداری میشوند.