فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز شنبه ۱۴۰۳/۶/۱۷         
  

یاسمن گیاهی بالا رونده با برگ های شانه ای متقابل که از 5 برگچه تشکیل شده است و در اواخر دوره رشد گل های سفید معطر در زمستان تولید می کند.در گونه آفیسینال از ابتدای تابستان تا آخر شهریور خوشه های گل باز می شوند که گل ها بسیار معطر بوده ،جام گل آن فنجانی و دارای 5 گلبرگ سفید می باشد .
نگهداری از گیاه معطر یاسمن - فوت و فن های باغبانی
نگهداری از گیاه معطر یاسمن - فوت و فن های باغبانی

این گیاه در روز به چند ساعت نور مستقیم و روشن نیاز دارد و دمای 15 درجه سانتیگراد محیط را ترجیح می دهد و در دمای 6-10 درجه سانتیگراد به دوره استراحت زمستانه نیازمند است .



نگهداری از گیاه معطر یاسمن


در بهار و تابستان آبیاری بایستی به میزان فراوان انجام گیرد به طوریکه همیشه رطوبت خاک حفظ شود.مسلما در دوره استراحت نیاز آبی آن کاهش می یابد.در هر آبیاری بایستی از خشک شدن خاک سطحی گلدان اطمینان حاصل نموده و سپس آبیاری صورت گیرد .



نگهداری از گیاه معطر یاسمن


در دوره رشد جهت تقویت از کود مایع هر دو هفته یکبار استفاده می شود که موجب رشد بهتر بوته ها می شود .خاک گلدان مخلوطی از لوم ،پیت و ماسه به طور مساوی است .تعویض گلدان و خاک آن در هر بهار صورت می گیرد.



نگهداری از گیاه معطر یاسمن


ازدیاد گیاه از طریق قلمه است .در شهریور و مهر می توان از قسمت های بالایی گیاه قلمه هایی از زیر گره و یا قلمه شاخه از پایه تهیه نمود.قلمه ها در خاک مرطوبی از مخلوط پیت و ماسه به طور مساوی در گلدان هایی با قطر 8 سانتیمتری کاشته می شوند.در این زمان بایستی سطح گلدان توسط پوشش پلاستیکی پوشانیده شده و گلدان ها در مکانی با نور روشن و غیر مستقیم قرار داد.زمانیکه شاخه تشکیل شد و ریشه ها رشد کردند پوشش گلدان ها را برداشته و قلمه های ریشه دار را خارج و به خاک استاندارد مناسب برای گیاه منتقل می گردند.



نگهداری از گیاه معطر یاسمن
  

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2024 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.