قبل از کاشت بذر باید نیاز سرمایی بذر ها را فراهم کرد .بذرهای زرد آلو برای شروع به رشد و رفع خواب فیزیولوژیکی نیاز دارند که به مدت 3 الی 4 ماه در حضور دمای 1 الی 7 درجه سانتیگراد در کنار رطوبت قرار بگیرند تا ضمن اینکه خواب فیزیولوژیکی آنها برطرف شود بتوانند بخوبی جوانه هایشان شکفته شده و ساقه چه و ریشه چه از داخل بذر بیرون آید .
قسمت گوشتی را از هسته جدا می کنیم .بهتر است در صورت امکان قسمت چوبی بذر هم جدا شود تا جوانه زنی سریعتر و آسانتر اتفاق بیافتد.در روش کاشت در گلدان ،ابتدا در کف گلدان شن درشت به ارتفاع 5 سانتی متری می ریزیم سپس بر روی آن به اندازه 5 سانتی متر ماسه شسته اضافه میکنیم و بر روی این لایه ماسه ای بذر ها را بطور مرتب کنار همدیگر می چینیم ، بر روی آنها ماسه ریخته و این کار را ادامه می دهیم تا در نهایت انتهایی ترین لایه ما به لایه ماسه ای ختم شود سپس گلدان را آبیاری می کنیم باید توجه داشت که سطح بستر خشک نشود و در این صورت به صورت غبارپاشی آبیاری نمود.
گلدان را در دمای 1 الی 7 درجه سانتی گراد قرار می دهیم. به این ترتیب بعد از 4-3 ماه میتوانیم بذرها را بکاریم، خواب فیزیولوژیکی بذر ها در طی این مدت از بین رفته است و آماده جوانه زنی هستند.روش دیگر برای طرف ساختن نیاز سرمایی ،نگهداری بذر ها در یخچال است .هسته ها را را به مدت ۲۴ ساعت در آب خیس می کنیم. در میان دستمال کاغذی یا ماسه مرطوب قرار می دهیم سپس در داخل کیسه پلاستیکی در بسته قرار داده حداقل به مدت یک ماه ماه داخل یخچال نگه می داریم. پس از یکماه هسته ها آماده کاشت می شوند .
تا آماده شدن دمای بیرون برای کاشت بایستی اقدام به نگهداری این بذرها در داخل گلدان کنیم.بعد از این مدت بذرها به محیط روشن با دمای ۲۰ درجه سانتیگراد انتقال می دهیم .پس از کاشت بذرها در خزانه اولیه نسبت به تقویت بذرهای رشد کرده اقدام می کنیم تا اینکه در سالهای بعد پس از رشد کافی بذرها و ایجاد ساقه بتوانیم عمل پیوند را اجرا کنیم.
هنگامی که درخت زردآلو را کاشتید، به سرعت رشد می کند.نهال را در سال اول زندگیاش به یک تیرک قائمِ چوبی ببندید؛ زیرا باد هایِ شدید میتواند نهال را خم کنند و موجب شوند که تنۀ آن با زاویه و کج رشد کند.بادهای بسیار شدید همچنین ممکن است موجب نوسان تاب خوردن نهال و آسیب دیدن ریشه های آن شود.در اواخرِ زمستان و اوایل پاییز و سپس در هنگام میوه دهی تقویت کننده بدهید.۳ تا 5 سال طول میکشد تا گیاه از مرحله نهال بودن به درختی که میوه میدهد،تبدیل شود.اگر بخواهیم این مدت طولانی منتظر نمانیم برای تسریع بار دهی باید عمل پیوند را انجام دهیم .وقتی در خرداد ماه قطر دانهال ها به اندازه قطر مداد شد،پیوند جوانه صورت می گیرد.پایه های دیگر که نازکتر هستند در شهریور پیوند می شوند.روش معمول پیوند در زردآلو،پیوند T یا پیوند شکمی است.
زردآلو برای تحریک گلدهی نیاز سرمایی دارد پس در مناطق گرمسیر و نیمه گرمسیر کشت نمی شود زیرا در این مناطق زمستان گرم است و نیاز سرمایی آن برطرف نشده و درنتیجه جوانه های گل در بهار می ریزند. همچنین این گیاه به سرمای بهاره حساس است چون شکوفه های آن در مقایسه با سایر درختان مثمر، زودتر شکوفا می شود به همین دلیل باید در مناطقی کشت شود که خطر سرمای بهاره آن را تهدید نمی کند.