١٥/١٠/١٤٤٥ --- 4/24/2024 --- ۱۴۰۳ چهارشنبه ۵ ارديبهشت امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | درباره ما
لینک های اصلی
جستجو  
آخرین مطالب
فوت و فن باغبانی امروز
نگهداری از گیاه مارانتا
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  85  نفر
بازدید امروز :  7456  بازدید
بازدید دیروز :  10235  بازدید
تبلیغات متفرقه
پرسش و پاسخ - آرتیشو - معرفی سبزی جات غیر برگی

مقاله - آرتیشو - معرفی سبزی جات غیر برگی

برای شرکت در پرسش و پاسخ های سایت نارگیل میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید . ورود

  
مهدی مرادی
سلام.بوته آرتیشو من به گل نشسته نمی دونم کی باید برداشت رو انجام بدم.عکس رو ببینید به نظر شما گل رو بچینم یا بزارم بزرگ تر شه؟؟؟؟


  پاسخ مشاهده
افسانه سادات فرود
بله میتونید برداشت کنید.اولین براکته های گل را بررسی کنید در صورتیکه در حال باز شدن هستند زمان برداشت فرا رسیده.
مهدی مرادی
آرتیشو رو برداشت کردم چطور مصرف کنم.

افسانه سادات فرود
سر برگهاشو ببرین با چاقو یا قیچی ؛ این کار اجباری نیست ولی حرفه ایه برای خوردن آرتیشو.سپس درون آب نمک و یا با بخار بپزین و حدود ۲۰ تا ۴۵ دقیقه بذارین بمونه ( بستگی به اندازۀ آرتیشو داره) تا قسمت زیرش نرم بشه. در قابلمه رو نذارین چون در اون صورت آرتیشوتون در اثر اسیدی که منتشر میکنه سیاه میشه. میتونین اینکارو با ماکروفر در عرض ۱۵-۸ دقیقه و یا گاز فشاری در عرض ۲۰ دقیقه هم انجام بدین . بهترین پخت آرتیشو زمانیست که یکی از برگهاشو بکشین و یکمی مقاومت کنه نه زیاد از حد.وقتی که پخت اونو بر عکس بگیرین تا آب درونش تخلیه بشه. خوردن آرتیشو رو از برگ های خارجی شروع کنین. قسمت خوراکی برگ آرتیشو در ته برگ قرار گرفته و رنگ آن از بقیه نقاط روشن تره، انگشتای شما هم در پشت آن قرار گرفته. برگ را درون سس بزنید. حالا اون قسمت خوردنی برگ رو داخل دهانتون بذارید دندانهاتون رو ببندید و برگ رو بیرون بکشید . قسمت خوراکی خیلی راحت کنده میشه و شما مزه ی آرتیشو را حس می کنید.بقیۀ برگهارو درون یک کاسه سالاد یا بشقاب بگذارید. انقدر ادامه بدین تا برسین به برگهای زیرین که دیگه زیاد سفت نیستند . این برگها با برگهای خارجی خیلی فرق دارند، هم خیلی کوچکترند هم بسیار ظریف و شفافند و گاهی هم کمی بنفش هستندبرگهای آخر رو از ته آرتیشو جدا کنین ، این برگها آنقدر نرمند که دیگه با یک حرکت میتونین همشو یکجا جدا کنین، ته آنها را در سس بزنین و ته آنها را بخورید . در زیر این برگها یک سری رشته های مویی میبینید که خودتون تشخیص میدین غیر قابل خوردنند.با یک قاشق یا چاقو این موهارو جدا کنین ، اگر خوب پخته باشه به راحتی کنده میشن و در نهایت نباید هیچ مویی ببینید.حالا شما میتونین ته آرتیشو رو بخورین . مغز آرتیشو با ارزشترین قسمت اونه و تنها بخشیه که سرآشپزها ازش در غذاهاشون استفاده میکنن ، اما تو خونه نباید خودتونو از خوردن بقیه قسمتهای اون محروم کنید.
نرگس رحمانیان
با سلام لطف کنید قیمت گلها همراه با خود گل جهت سفارش راهنمایی کنید با تشکر  پاسخ مشاهده

 
 
 

 
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت