١٦/١١/١٤٤١ --- 7/7/2020 --- ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۷ تير امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | درباره ما
لینک های اصلی
جستجو  
آخرین مطالب
فوت و فن باغبانی امروز
چگونه بونسای انگور پرورش دهیم؟
تصویر روز
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  41  نفر
بازدید امروز :  3877  بازدید
بازدید دیروز :  23389  بازدید
تبلیغات متفرقه
تلگرام نارگیل
تلخ بودن خیار مکزیکی یا همان هندوانه مینیاتوری
 
۱۳۹۸ اول شهريور
پیام و
تاریخ عضویت :  ۱۳۹۸/۵/۲۰
محل سکونت :   ملایر
تعداد پست ها :  3
سلام  من خیار مکزیکی  یا همین هندوانه مینیاتوری رو امسال کاشتم و اندازه یک فندق برداشت کردم اما نمیدونم چرا انقدر تلخه  ایا زود چیدم؟ دیر چیدم؟ برای مصرف باید جوشاند تا تلخیش از بین بره ؟!!  ممنونم راهنمایی کنین







وضعیت:  آفلاین      
۱۳۹۸ سوم شهريور
ا.س.فرود
تاریخ عضویت :  ۱۳۹۹/۴/۱۷
محل سکونت :   تهران
تعداد پست ها :  25887
سلام خیار مکزیکی مزه ی ترشی دارد.میوه ها پس از اینکه کاملا برسند روی زمین می ریزند. یکی از دلایل تلخ شدن خیار وارد شدن ترکیبات تلخ برگ ها به درون میوه است. خدای متعال درون خیار ماده ای به نام کوکوربیتاسین B و کوکوربیتاسین C قرار داده است. علت وجود این دو ماده در خیار این است که این مواد باعث ترشح املاحی می شوند که موجب تلخ و بد مزه شدن برگ ها می شوند. از این رو حیوانات دیگر و حشرات این برگ ها را نمی خورند. حال اگر این دو ماده به درون میوه هم نفوذ کند موجب تلخ شدن میوه یا بخشی از آن می شود. علت وارد شدن این دو ماده به درون میوه هم بروز استرس برای گیاه است. زمانی که گیاه یکی از مشکلات زیر را داشته باشد، دو ماده تلخ وارد میوه می شوند و آن را تلخ می کنند. باید این عوامل را بشناسید و اقدام به برطرف کردن آن ها کنید. 1- خشکی هوا خشکی هوا یکی از دلایل بروز استرس در گیاه است. اگر در منطقه ای هستید که هوای گرم و خنکی دارید، مطمئن باشید که گیاه شما حتما تلخ می شود. پس باید شرایط رطوبتی مناسب را فراهم کنید. باید در چنین شرایطی تعداد آبیاری را زیاد تر کنید و در اطراف گیاه مالچ بپاشید تا رطوبت خاک کاملا محفوظ بماند. –2 خاک فقیر یکی دیگر از عوامل بروز استرس و در نتیجه تلخ شدن خیار، فقیر بودن خاک از مواد مغذی است. برای پرورش خیار باید مواد آلی و مغذی خاک را با استفاده از کودهای مناسب تامین کنید تا استرسی به گیاه وارد نشود. اگر خاک کشت فقیر است باید میزان کود دهی را به 4 هفته یک بار افزایش دهید. 3- کمبود نور طبق تحقیقات انجام شده توط سازمان جهاد کشاورزی این نتیجه حاصل شده است که مناطقی که کمبود نور خورشید دارند و یا این که زمان هایی از سال که آفتاب کافی وجود نداشته است، گزارشات زیادتری از به دست امدن خیارهای تلخ به دست امده است. پس باید خیار در مکانی کاشته شود که بیشترین میزان نور را در طول شبانه روز دریافت کند. پس در صورتی که این موارد را رعایت کنید و از بذر مرغوب هم استفاده کنید حتما محصولی با کیفیت خواهید داشت و خیارهای شما هم تلخ نمی شود.
وضعیت:  آفلاین    
 
Loading...
اگر کاربر تلگرام هستید میتوانید به گروه گپ و گفت نارگیل بپیوندید. (لطفا توجه داشته باشید که کارشناسان سایت در این گروه حضور ندارند و صرفا به منظور ارتباط اعضای سایت با یکدیگر و تبادل نظر پیرامون مشکلات گیاهان ایجاد گردیده است)
گروه گپ و گفت تلگرامی نارگیل
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل
 
 
 
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت