١٤/٢/١٤٤١ --- 10/14/2019 --- ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۲ مهر امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | درباره ما
لینک های اصلی
جستجو  
آخرین مطالب
تصویر روز
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  74  نفر
بازدید امروز :  8326  بازدید
بازدید دیروز :  11453  بازدید
تبلیغات متفرقه
تلگرام نارگیل
سلام من الان چند تا میوهی توت کزاشتم تا خشک بشود
 
۱۳۹۲ سي تير
آرش صادق
تاریخ عضویت :  ۱۳۹۱/۱/۱۳
محل سکونت :   تبریز
تعداد پست ها :  133
سلام من الان چند تا میوهی توت کزاشتم تا خشک بشود بعد خشک شدن برای کاشت بزر های داخل میوهی شاه توت چه باید بکنم ومنظور از قالب سرد درمطالب بالا چیست
وضعیت:  آفلاین      
۱۳۹۲ اول مرداد
ا.س.فرود
تاریخ عضویت :  ۱۳۹۸/۷/۲۲
محل سکونت :   تهران
تعداد پست ها :  24182
سلام میوه های رسیده چیده شده را 4 الی 5 روز داخل ظرفی در گرمای اطاق می گذارند تا خوب تخمیر شوند. آنگاه آنها را روی غربالی ریخته به کمک فشار آب شیرودست بذرها را از گوشت جدا کرده و دوباره در داخل اطاق و دور از تابش مستقیم نور خورشید خشک می کنند بهتر است بذر توت را در همان سال اول بکارند زیرا قوه نامیه اش بطور طبیعی تنها 3 ماه حفظ می شود. هرگاه آنرا در دمای پائین تر از 10 درجه سانتی گراد نگهدارند قدرت خود را تا یکسال و حداکثر حتی تا 2 سال حفظ می کنند ولی درصد رشد بذرها به شدت پائین می آید. قوه نامیه بذر توت بسته به واریته های مختلف بین 20 درصد تا 90 درصد متغیر است.بذرها را در بهار یا پائیز می کارند مدت لازم برای جوانه زدن بذرهای کاشته شده در گرمای 20 درجه سانتی گراد بین 15 تا 20 روز است. بشرط آنکه در این مدت بستر آن مرطوب نگهداشته شود قبل از کاشت باید به زمین کودهای لازم را داد. پس از جوانه زدن بسترها به یک الی دو هفته سایه بان نیاز دارند.
وضعیت:  آفلاین    
 
Loading...
اگر کاربر تلگرام هستید میتوانید به گروه گپ و گفت نارگیل بپیوندید. (لطفا توجه داشته باشید که کارشناسان سایت در این گروه حضور ندارند و صرفا به منظور ارتباط اعضای سایت با یکدیگر و تبادل نظر پیرامون مشکلات گیاهان ایجاد گردیده است)
گروه گپ و گفت تلگرامی نارگیل
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل
 
 
 
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت