به گزارش پایگاه خبری سلامانه، وبسایت everydayhealth، گزارشی از 6 ویژگی منحصربهفرد سیب تهیهکرده است:
از بین برنده بوی بد دهان
در سیب مادهای وجود دارد به نام پکتین، این ماده علاوه بر اینکه باعث کنترل بوی غذاها میشود به تمیز شدن بزاق و در نتیجه بد بو نشدن دهان نیز کمک شایانی میکند.
جلوگیری از مشکلات تنفسی
اختلالات تنفسی و آسم معمولاً در زمانی به وجود میآید که آنتیاکسیدان بدن کاهش مییابد، اما سیبها منبعی غنی از ویتامین C و فلاونوئیدها هستند. هر دو این مادهها جزء آنتیاکسیدانها طبقهبندی میشوند و مانع از حملات تنفسی بهخصوص در زمان ورزش کردن میشوند.
کاهش خطر سکتههای مغزی
مصرف سیب در طولانیمدت باعث میشود که فرد دوران میانسالی و پیری سالمتری را پشت سر بگذارد. یکی از خواص فوقالعاده سیب، تأثیر آن بر کاهش احتمال ایجاد غدههای مغزی و به دنبال آن سکتههای مغزی است.
پیشگیری از یبوست
سیبهای تازه منبعی از سرشار فیبر هستند، فیبر باعث میشود مواد دفعی بهسرعت از بدن خارج شود و به همین واسطه مانع ابتلا به یبوست میشود. درواقع فیبر باعث حرکت روده میشود.
مانعی برای خستگی
میزان بالای ویتامین C و آنتیاکسیدان در سیب باعث میشود که رادیکالهای آزاد کمتر در بدن ترشح بشوند. هر چه میزان رادیکالهای آزاد کمتر باشد استرس و خستگی فرد در طول روز نیز کمتر است.
کاهش خطر ابتلا به دیابت
سیبها بهخصوص سیب سبز نقش ویژهای در کنترل میزان قند خون انسان دارند. ترکیبات موجود در سیب با مهار آنزیمهای که در شکسته شدن کربوهیدراتها و تبدیل آنها به قند نقش دارند، تحریک سلولهای پانکراس برای تولید انسولین و کاهش میزان جذب قند در بدن از ابتلا فرد به دیابت جلوگیری میکنند.