خبرگزاري آريا- اسفناج منبع غني ويتامينهايC،B، A و آهن و پتاسيم است.طبيعت آن خنك و براي پايين آوردن تب مفيد است.بيماراني كه به بيماري ورم روده كوچك مبتلا هستند،ميتوانند براي درمان از برگهاي سبز اسفناج استفاده كنند.
اسفناج ملين و ضد يبوست است و كساني هم كه از چاقي رنج ميبرند،ميتوانند براي لاغر شدن و كم كردن وزن از آن استفاده كنند.طب سنتي براي رفع سرفههاي خشك،برگ اسفناج پخته شده را به همراه جو پوست كنده و روغن بادام توصيه ميكند؛همچنين آش اسفناج با گشنيز براي سر دردهاي ناشي از سوءهاضمه و اختلال دستگاه گوارشي مفيد است.
خوردن اسفناج از ابتلا به سرطان پيشگيري ميكند و به ويژه در پيشگيري از سرطانهاي روده بزرگ، معده،پروستات،حنجره و رحم موثر است.اين گياه خوش طعم كه با آن ميتوان انواع غذاها را پخت،بهترين دارو براي كساني است كه به كمخوني مبتلا هستند.اسفناج مانند جارو روده بزرگ را تميز ميكند و ترشحات لوزالمعده را افزايش ميدهد.اين گياه در تقويت اعصاب، رفع بيماري آسم و گرفتگي صدا معجزه ميكند.
زيانها
اسفناج به علت داشتن اگزالات براي بيماران مبتلا به ورم مفاصل و سنگهاي كليه و مثانه مناسب نيست. در ضمن كساني كه سرد مزاج هستند بايد اسفناج را با ادويه گرم مانند زنجبيل و هل ميل كنند .