فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز شنبه ۱۴۰۳/۲/۱         
  

مصرف زعفران و غذاهای حاوی آن در دوران ۳ ماهه اول بارداری خطرناک است و منجر به سقط جنین می‌شود.

شهاب اولیایی کارشناس تغذیه در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوانافزود: مصرف زعفران برای زنان باردار خطرناک است و در مرحله سوم بارداری به دلیل اثرات تحریکی منجر به سقط جنین می‌شود.

وی اظهار داشت: مصرف زیاد زعفران در افراد عادی باعث تهوع، کاهش ضربان قلب، خونریز‌های نابجا و تغییر رنگ پوست می‌شود.

اولیایی با بیان اینکه زعفران ضد افسردگی، اشتها آور و خواص درمانی زیادی دارد، افزود: مقدار مصرف زعفران ۲ الی ۳ گرم در ماه برای هر فرد عادی است که نباید از این مقدار فراتر رفت.

این کارشناس تغذیه با اشاره به اینکه برخی تحقیقات مصرف زعفران را در تسهیل زایمان موثر می‌دانند، افزود: با توجه به اینکه مصرف زعفران در دوران بارداری خطرات و عواقب بیشتری تا فواید آن دارد، مصرف آن در ۹ ماهه بارداری به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.

  

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2024 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.