فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز جمعه ۱۴۰۳/۱/۳۱         
  

عسل ماده غذایی است که از هزاران سال پیش در فرهنگ های مختلف در سراسر دنیا از آن استفاده می شود.

سلامت نیوز: عسل ماده غذایی است که از هزاران سال پیش در فرهنگ های مختلف در سراسر دنیا از آن استفاده می شود. شاید یکی از دلایل مصرف زیاد عسل کاربردهای متفاوت خوراکی آن است. برخی برای صبحانه، عسل را روی نان می مالند، بعضی عسل را با چای یا آب میوه مخلوط و برخی آن را در آب ولرم حل می کنند. این ماده غذایی ارزش دارویی نیز دارد. البته عسل، باید عسل طبیعی باشد.

تفاوت عسل طبیعی و غیرطبیعی

هنگام خرید عسل، توجه داشته باشید که عسل طبیعی نه از صافی رد شده باشد و نه در دمای بالا قرار گرفته باشد. اغلب عسل های غیرطبیعی دارای هیچ یک از خواص آنزیمی، مواد مغذی و آنتی اکسیدان عسل طبیعی نیست. اما چگونه می توان عسل طبیعی را از عسل غیرطبیعی تشخیص داد.

*اگر نوع طبیعی آن را در یک قاشق بریزید نه به آسانی می ریزد و نه پخش می شود.

*عسل غیرطبیعی سریع در آب حل می شود در حالی که عسل طبیعی به شکل گلوله در ته لیوان آب می نشیند.

*به مرور زمان، عسل طبیعی متبلور می شود، در حالی که عسل غیرطبیعی برای هر مدتی حالت مایع دارد.

*اگر چوب کبریت را در عسل طبیعی فرو کنید و سپس آن را آتش بزنید، راحت آتش می گیرد در حالی که عسل غیرطبیعی به علت رطوبتی که دارد، روشن نمی شود.

ماده مغذی موجود در عسل

عسل طبیعی سرشار از ویتامین و مواد معدنی طبیعی است از جمله ویتامین های گروه B مانند B6،B5،B3،B2،B1 و… که همه مانند کوانزیم عمل و به هضم غذا و تولید انرژی کمک می کند.

ویتامین های گروه B برای کنترل اشتها، بینایی و پوست و عملکرد درست سیستم عصبی و تولید گلبول های قرمز لازم است. عسل منبع خوب ویتامین C نیز است. منیزیم، کلسیم، سدیم، مس، آهن، منگنز، سولفور، فسفات و زینک به سوخت و ساز بدن، تعادل آب و سلامت استخوان و… کمک می کند.

*منبع عالی انرژی است؛ کربوهیدرات به شکل گلوکز و فروکتوز، انرژی جسمی و ذهنی را تأمین می کند و خستگی عضله را کاهش می دهد. در واقع تعداد زیادی از ورزشکاران، آن را برای دریافت انرژی مصرف می کنند.

*منبع عالی آنتی اکسیدان است؛ عسل، علاوه بر داشتن ویتامین و مواد معدنی، حاوی فلاوانوئید منحصر به خود به نام «پینوسمبرین» است. این نوع فلاوانوئید، فعالیت آنزیم را تنظیم می کند.

۷ نوع درمان طبیعی با عسل

* زنجبیل و عسل؛ برطرف کننده ناراحتی معده

زنجبیل علایم التهاب را برطرف و به گردش مناسب خون کمک می کند. عسل حاوی آنزیم های طبیعی است که مانع از ورود باکتری های مضر مانند «ای کولای» و «کاندیدا» به بدن می شود.

دستور: یک پیمانه عسل را با یک قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده و همچنین به اندازه نوک چاقو پودر زنجبیل، در ظرف مناسب بریزید و بگذارید روی حرارت پایین به مدت ۱۰دقیقه بماند. سپس محلول را در ظرف شیشه ای دردار بریزید و بگذارید ۲ ساعت تا ۲ هفته بماند. در صورت تمایل آن را از صافی رد کنید. هر بار که با مشکل مواجه شدید کمی از آن را مصرف کنید.

*دارچین و عسل؛ رفع کننده بوی نامطبوع دهان

دارچین علاوه بر این که ناراحتی معده و اختلالات گوارشی را درمان می کند، گیاهی بادشکن نیز است و در خمیر دندان و دهانشویه ها برای از بین بردن باکتری از آن استفاده می شود.

دستور: آب دو عدد لیمو، نصف قاشق غذاخوری پودر دارچین، نصف قاشق چای خوری جوش شیرین، یک و نیم قاشق چای خوری عسل و یک پیمانه آب ولرم را با هم مخلوط کنید. هر بار که می خواهید، دهان خود را تازه کنید مقداری از آن را غرغره کنید.

*عسل و آب نارگیل؛ برطرف کننده درد عضله

روغن نارگیل مانع از کم آبی بدن می شود. آب نارگیل به ترمیم بافت های آسیب دیده بدن کمک می کند.

دستور: ۳ پیمانه آب نارگیل، یک پیمانه توت فرنگی، یک پیمانه آب، یک پیمانه یخ خرد شده، نوک چاقو نمک و ۲ قاشق عسل طبیعی را در مخلوط کن بریزید و هم بزنید و به عنوان اسمودی میل کنید.

*عسل و شکر قهوه ای؛ اسکراب پوست خشک

این دو ترکیب پوست مرده را از بین می برد و باعث مرطوب شدن پوست می شود. این ترکیب با آکنه و چین و چروک مقابله می کند و منافذ پوست را تمیز نگه می دارد. پس از استفاده از آن از تونر برای برداشتن روغن اضافه روی صورت، استفاده شود.

دستور: دو و یک چهارم پیمانه شکر قهوه ای، نصف پیمانه روغن و نصف پیمانه عسل را با هم مخلوط کنید و در ظرف در بسته قرار دهید و هر بار که لازم بود از آن استفاده کنید.

*سرکه سیب و عسل؛ برطرف کننده ریفلاکس

آنتی بیوتیک طبیعی سرکه سیب مانع از بازگشت اسید معده به مری می شود. ترکیب عسل و سرکه باعث تحریک سیستم گوارش می شود.

دستور: یک پیمانه عسل و دو تا سه قاشق غذاخوری سرکه سیب را در ظرفی بریزید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت کم قرار گیرد. کمی آن را هم بزنید و مواد را در ظرف در بسته قرار دهید و بگذارید ۱۵ دقیقه بماند سپس هر بار کمی از آن را مصرف کنید.

*دانه رازیانه، عسل زنجبیل؛ برطرف کننده آسم

دانه رازیانه با مشکلات تنفسی مانند آسم و برونشیت مقابله می کند. عسل مانع از تنگ شدن راه های هوایی می شود. تنگی راه تنفسی زمانی پیش می آید که خلط در مجاری تنفسی تراکم پیدا می کند. زنجبیل خاصیت ضدالتهابی دارد و نفس کشیدن را راحت تر می کند.

دستور: دانه رازیانه و یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده را به مدت ۳۰ دقیقه در ۴ پیمانه آب روی حرارت کم بجوشانید و از صافی رد کنید. سپس یک قاشق چای خوری عسل را به آن اضافه و هر روز صبح ناشتا یک لیوان مصرف کنید.

*میخک و عسل؛ رفع کننده دندان درد

میخک دارای ماده مسکن قوی است که برای درمان درد دندان و ناراحتی لثه به کار می رود. عسل به عنوان ضد عفونی کننده قوی عمل می کند و میکروب و باکتری را از بین می برد.

دستور:یک پیمانه عسل را با ۵ تا ۱۰ عدد میخک روی حرارت کم به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. سپس در ظرف در بسته قرار دهید و در موقع لازم از آن استفاده کنید.

  

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2024 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.