فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز جمعه ۱۴۰۳/۱/۳۱         
  

نتايج يک پژوهش علمي نشان مي دهد سبزيجات و ميوه ها طي نيم قرن گذشته بيشتر مواد مغذي خود را از دست داده اند.

به گزارش فرهيختگان آنلاين(FDN.IR)، پژوهشگران مي گويند سيب ها در سال 1950 ميلادي صد برابر سيب هاي کنوني و پرتقال هاي آن سال، بيست و يک برابر پرتقال هاي کنوني ويتامين داشته اند.

به گفته محققان، پنجاه سال پيش، يک عدد پرتقال نيمي از ويتامين آ vitamines A مورد نياز بدن را تامين مي کرد ولي امروزه اين گونه نيست يا به عنوان مثال، امروزه يک عدد کلم بروکلي چهار برابر کمتر از کلم بروکلي پنجاه سال پيش کلسيم دارد.

دانشمندان مي گويند از مجموع بيست و پنج نوع ميوه و سبزي که روي آنها آزمايش شده است، در هشتاد درصد موارد، آنها بيشتر کلسيم و آهن خود را در مقايسه با نيم قرن پيش از دست داده اند.

محققان همچنين با آزمايش بر روي غلات نيز به اين نتيجه رسيده اند که غلات در عصر کنوني، بيشتر فلزات مفيد خود از جمله روي، آهن و مس را از دست داده اند.

محققان بر اين باورند دلايل متعددي سبب کاهش مواد مغذي موجود در ميوه ها، سبزيجات و غلات در مقايسه با نيم قرن گذشته شده است که از جمله آنها مي توان به فقر خاک کشتزارها از لحاظ مواد معدني، برداشت زودهنگام محصولات کشاورزي، استفاده از کودهاي شيميايي به جاي کودهاي طبيعي و ديگر عوامل اشاره کرد.

*واحد مرکزي خبر

  

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2024 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.