خبرگزاري آريا- احتمالاً شنيدهايد که هر چه خوراکي رنگيتر باشد، مغذيتر است؛ اما هيچوقت سبزيهاي سفيد مثل گلکلم را دستکم نگيريد.
به گزارش خبرگزاري آريا، گل کلم هم ميتواند با سرطان مبارزه کند، هم فيبر دارد و براي گوارش يا کم کردن وزن مفيد است و هم روي حافظه و قدرت يادگيري تأثير ميگذارد.
يک فنجان گلکلم خرد شده يا حدود 107 گرم از آن، يک وعده محسوب ميشود. هر وعده حاوي 27 کالري، 2 گرم پروتئين و 5 گرم کربوهيدرات است. اگر يک فنجان گلکلم خام را بخوريد، 77 درصد از ويتامين سي، 20 درصد از ويتامين کا و 10 درصد از ويتامين ب 6 مورد نياز روزانه بدنتان را تأمين کردهايد.
گل کلم ميتواند خطر ابتلا به سرطانهاي سينه و آلت تناسلي را در زنان و مردان کم کند. اساساً خوردن زياد گياهان خانواده کلم و شلغم براي مبارزه با سرطان روده بزرگ و ريه مفيد است.
با توجه به اينکه گلکلم، آب و فيبر زيادي دارد، به سيستم گوارش کمک ميکند، با يبوست مبارزه ميکند و بنابراين خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را پايين ميآورد.
از طرف ديگر، پايين بودن مصرف ويتامين کا با بالا رفتن خطر شکستگي استخوان همراه است به همين دليل، خوردن گلکلم سلامت استخوانها را افزايش ميدهد.