فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز جمعه ۱۴۰۳/۲/۷         
  

کارشناس مسئول زعفران جهادکشاورزی خراسان رضوی گفت: مکانیزه کردن برداشت زعفران باعث آسیب‌رساندن به اشتغال در این حوزه می‌شود.


‌رامین اسمی در گفت‌وگو باایسنا، گفت: با توجه به این که زعفران گیاهی خرده‌مالکی بوده و میانگین قطعات استان 6000 متر مربع است، بهتر است برداشت و جمع آوری مکانیزه در گیاهانی انجام شود که سطح کشت وسیع‌ دارند.

‌وی از نبود فعلی دستگاهی برای کاشت مکانیزه زعفران خبر داد و گفت: مراحل ساخت این دستگاه در حال تکمیل و توسعه هستند و با توجه به اینکه آزمایشات مربوط به این دستگاه در بازه زمانی محدود 20 روزه قابل اجرا است هر سال مقداری از ایرادات آن رفع می‌شود.

‌وی تصمیم شورای تولید زعفران را مکانیزه کردن کاشت این محصول بیان کرد و گفت: تاثیر اقتصادی و اجتماعی زعفران در منطقه‌های روستایی و مناطق مرزی باعث شده تا به جای مکانیزه کردن برداشت زعفران، هزینه‌های تولید را با افزایش عملکرد واحد سطح تغییر دهیم.

‌کارشناس مسئول زعفران جهادکشاورزی استان گفت: کشورهای دیگر آگاهی لازم را در خصوص عادات رشد زعفران ندارند، چرا که دانش زعفران، دانشی بومی است.

‌اسمی با بیان این که صنعتگران داخلی باید به دنبال ارتقای کیفی محصول زعفران باشند، اظهار کرد: هر اقدامی در جهت ارتقای کیفی محصول زعفران باید در داخل کشور انجام شود، چرا که زعفران بومی بوده و خارج از کشور تولید خاصی ندارد.

  

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2024 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.