فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز سه شنبه ۱۴۰۳/۲/۴         
  

خبرگزاري آريا-کربن يا همان زغال چوب گياهي به صورت کپسول، قرص، پودر و غيره توليد و در داروخانه‌ها به فروش مي‌رسد که خواص فوق‌العاده‌اي براي سلامتي بدن دارد.

   در واقع از حدود 3000 سال پيش خواص درماني اين منبع طبيعي بر انسان آشکار شده است. امروزه نيز زغال چوب به انواع مختلف تهيه و عرضه شده است که به راحتي مي‌توانيد تهيه کنيد. لطفاً با ما همراه باشيد تا با خواص اين پودرها بيشتر آشنا شويد.

 

زغال چوب گياهي چگونه تهيه مي‌شود؟

زغال چوب از چوب‌هاي نرم مانند چوب درخت تبريزي، درخت بيد، درخت زيرفون يا درخت صنوبر تهيه مي‌شود. چوب‌ها را در دماي بالاي حدود 600 تا 900 درجه‌ي سانتي‌گراد بدون هوا زغال مي‌کنند. ماده‌ي به دست آمده در مجاورت بخار آب يا گاز اکسيدان خواص سم‌زداي بالايي کسب مي‌کند که براي بدن مفيد خواهد بود.

 

زغال چوب براي مقابله با نفخ و گاز معده

شناخته‌شده‌ترين مورد استفاده‌ي زغال چوب گياهي براي همين منظور يعني مقابله با نفخ و گاز معده است. به خاطر اينکه اين ماده مانند اسفنج گياهي عمل کرده و گاز را به خود مي‌گيرد. به همين ترتيب نيز باعث تسکين نفخ و گاز مي‌شود. بايد بدانيد که از قرن نوزدهم ميلادي از زغال چوب گياهي به اين منظور استفاده مي‌شده است.

روش استفاده

روزانه سه تا 4 کپسول زغال چوب گياهي. بهتر است در بين روز و با فاصله‌ي دو ساعتي از داروهاي ديگر مصرف شود. به خاطر اينکه اگر در حال مصرف داروي خاصي باشيد احتمال دارد تأثير آن‌ها را کاهش دهد.

 

زغال چوب براي مقابله با بوي بد دهان

زغال چوب باعث تميزي مي‌شود. در واقع اين ماده باعث دفع باکتري‌ها و بقاياي غذاها از دهان مي‌شود. خلاصه اينکه اگر دنبال راهي طبيعي براي مقابله با بوي بد دهان هستيد زغال چوب را دريابيد. از قرن هجدهم ميلادي از اين ماده به عنوان دهان‌شويه استفاده شده است.

روش مصرف

روزانه سه تا 4 کپسول زغال چوب گياهي. بهتر است در بين روز و با فاصله‌ي دو ساعتي از داروهاي ديگر مصرف شود. به خاطر اينکه اگر در حال مصرف داروي خاصي باشيد احتمال دارد تأثير آن‌ها را کاهش دهد.

بعد از خوردن قارچ يا هر گياه سمي ديگر مي‌توانيد در کمترين فرصت ممکن زغال چوب گياهي بخوريد. البته بعد از توافق پزشک يا مرکز درماني‌اي که مراجعه کرده‌ايد

 

زغال چوب يک ضد زهر طبيعي

در قرن نوزدهم ميلادي بود که براي اولين بار مردم به اين نتيجه رسيدند که زغال چوب با خاصيت ضدعفوني‌کنندگي و جاذبي که دارد يک پادزهر شگفت‌انگيز محسوب مي‌شود.

روش استفاده

بعد از خوردن قارچ يا هر گياه سمي ديگر مي‌توانيد در کمترين فرصت ممکن زغال چوب گياهي بخوريد. البته بعد از توافق پزشک يا مرکز درماني‌اي که مراجعه کرده‌ايد. محققان معتقدند که ميزان زغال چوبي که خورده مي‌شود بايد 10 برابر بيشتر از ميزان سم بلعيده شده باشد. در صورتي که در مورد ميزان آن مطمئن نيستيد مي‌توانيد 50 گرم پودر زغال چوب گياهي مصرف کنيد. البته اين ميزان براي افراد بزرگ‌سال است. براي کودکان بايد 1 گرم پودر براي 1 کيلوگرم وزن کودک مصرف شود. به عنوان مثال براي يک کودک 25 کيلويي، 25 گرم از اين پودر زغال کافي است.

 

زغال چوب براي مقابله با اسهال و استفراغ

زغال چوب گياهي بعد از خورده شدن در لوله‌ي گوارش به حرکت در مي‌آيد و مي‌تواند هر گونه ماده‌ي زائد و نامناسب مانند باکتري‌هاي بيماري‌زا و انواع سموم را از بين ببرد. به همين دليل مصرف آن در صورت اسهال و استفراغ توصيه مي‌شود.

روش مصرف

روزانه 4 تا 6 عدد قرص يا نصف قاشق چاي‌خوري پودر زغال چوب (چند مرتبه در روز) تا زماني که علائم بيماري از بين برود و بهبودي حاصل شود.

 

زغال چوب گياهي: توجه توجه

*  زغال چوب گياهي براي بزرگ‌سالان و کودکان بالاي شش سال توصيه مي‌شود.

*  از اين ماده‌ي درمانگر فقط در زمان نياز و ناخوشي استفاده مي‌شود. مصرف منظم و طولاني آن مانع از جذب ويتامين‌ها و مواد معدني مي‌شود و در بعضي افراد ايجاد يبوست مي‌کند.

*  توجه داشته باشيد اگر در حال مصرف داروي خاص يا قرص‌هاي ضد بارداري هستيد بايد زغال چوب را چند ساعت بعد از مصرف داروي خود ميل کنيد. چون ممکن است اختلالي در عملکرد قرص اصلي‌تان ايجاد کند.

*  زغال چوب گياهي نبايد با خاک رس زرد مصرف شود چون مي‌تواند خاصيت زغال چوب را از بين ببرد.

  

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2024 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.