بسیاری از تفالههای غذایی که هر روز دور میریزید، حتی بیشتر از خود خوراکیهایی که میخورید به سلامت شما خدمت میکنند.
به گزارش
باشگاه خبرنگاران به نقل از آرمان، اگر فشار خونتان بالا و پایین میرود و استخوانها و عضلاتتان جان ندارند، به جای خوردن هویج، برگ این گیاه را بخورید. متخصصان طب سنتی میگویند از ریشه گرفته تا ساقه و دانه هر یک از سبزیجات، برای درمان درد خاصی کاربرد دارند. از نظر آنها حتی برگ و ریشه میوهها و سبزیجات هم فایده فراوانی دارند و برای درمان برخی مشکلات هم میتوانید از پوست آنها کمک بگیرید. اما انگار این ادعاها تنها در دنیای طب سنتی طرفدار ندارد و محققانی که به علم مدرن گرایش دارند هم چنین ادعایی را رد نمیکنند. آنها میگویند بسیاری از تفالههای غذایی که هر روز دور میریزید، حتی بیشتر از خود خوراکیهایی که میخورید به سلامت شما خدمت میکنند. اگر هنوز هم این ادعاها را باور ندارید، ادامه مطلب را بخوانید و از دلایل پژوهشگران برای پرفایدهتر دانستن این تفالههای غذایی باخبر شوید.
پوست سیبزمینی
به جای اینکه زحمت کندن پوست سیبزمینی را به خود بدهید، آن را با دقت بشویید و با پوست در غذاها بریزید. پوست سیبزمینی سرشار از پتاسیم، ویتامین C، آهن و مس است و به دلیل فیبر فراوانی که دارد، میتواند دستگاه گوارش شما را تنظیم کرده و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را از شما دور کند. گذشته از این، مصرف سیبزمینی با پوست بهدلیل فیبری که به بدنتان میرساند، نمیگذارد هر روز چاقتر شوید و اشتهایتان را کنترل میکند. برای خوردن سیبزمینی با پوست، پس از شستن، میتوانید آنها را ورقه کنید، در فر بگذارید و سپس با ریختن پنیر پیتزا روی آنها در کوتاهترین زمان یک خوراک خوشمزه را تهیه کنید.