همه میوهها برای قلب مفیدند اما گروهی که خاصیت آنتی اکسیدانی دارند مفیدترند.
به گزارش شبكه اطلاع رساني دانا به
نقل از باشگاه خبرنگاران، دکتری محراب مرزبان متخصص و جراح قلب و
عروق گفت: میوههایی که رنگی هستند و دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بالا هستند
و به رنگ قرمز و بنفش هستند مفیدترند که شامل انگور و میوههای تابستانی
هستند.
وی در ادامه افزود: این آنتی اکسیدانها البته "تنگی عروق" را کاهش میدهد
و روی متابولیسم چربی تاثیر میگذارد. برای افرادی که مبتلا به "دیابت"
هستند و مشکل تنگی عروق دارند میوههای شیرین توصیه نمیشود و جای آن از
سبزیجات و روغن هستند انگور برای سالاد میتوانند استفاده کنند.
وی در پایان افزود: با توجه به اینکه بیشتر افراد مبتلا به "نارسایی قلبی"
از مشکل یبوست رنج میبرند، اشاره کرد: یبوست میتواند باعث سکته و مشکلات
قلبی در فاصله کوتاهی شود که برای جلوگیری از این معضل با رژیم غذایی
مناسب و مایعات فراوان که با تجویز پزشک به صورت شربت و قرصهای گیاهی است
میتوان به بیماران کمک کرد، علی رغم اینکه بعضی از مسکنها و مخدرها هم
از عوامل ابتلا به یبوست هستند.