٢٥/١١/١٤٣٨ --- 8/18/2017 --- ۱۳۹۶ جمعه ۲۷ مرداد امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | حمایت از نارگیل
لینک های اصلی
جستجو  
تصویر روز
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  112  نفر
بازدید امروز :  12243  بازدید
بازدید دیروز :  18220  بازدید
تبلیغات متفرقه
فروشگاه اینترنتی گل و گیاه منتخب
باغبانی >> مشکلات پرورش انار: علت سیاه شدن و پوسیدگی انار از داخل چیست؟
 

مشکلات پرورش انار: علت سیاه شدن و پوسیدگی انار از داخل چیست؟

برداشتن میوه های قدیمی از روی درخت در حین هرس میتواند به حذف منشا احتمالی این قارچ کمک کند.
 
 

گاهی اوقات هنگامی که میوه اناری که ظاهر سالم و خوبی دارد باز میکنید میبینید دانه های آن سیاه شده اند و میوه از درون پوسیده است. علت پوسیدگی انار از داخل و سیاه شدن دانه های آن چیست؟ در اینجا با بیماری سیاهی قلب انار آشنا میشوید.  

پوسیدگی انار از داخل: بیماری سیاهی قلب میوه

انار گیاهی درختچه ای است که میوه آن خوراکی و بسیار لذیذ است. بخش خوراکی میوه انار در واقع دانه های آبدار آن است. درختچه انار میتواند 3 تا 3.5 متر رشد کند اما معمولا هرس میشود تا قد آن کوتاهتر بوده و برداشت میوه آسانتر شود. شاخه های انار خاردار هستند و برگهای سبز تیره و براق در می آورند. در بهار درخت انار شروع به گلدهی میکند. شکوفه های انار به رنگ قرمز نارنجی هستند و شکل آنها در انواع ماده زنگوله ای و در هرمافرودیت گلدانی شکل است.

بخش خوراکی میوه انار (آریل) ترکیبی از هزاران دانه است که تک تک آنها با غلاف آبدار و گوشتی پوشانده شده اند. چندین گونه انار وجود دارد و آب دانه های انار ممکن است از صورتی روشن تا قرمز تیر و حتی زرد متفاوت باشد. طعم آب انار از ترش تا کاملا شیرین متفاوت است. معمولا پوست انار چرمی و قرمز رنگ است اما برخی انواع آن نارنجی یا زرد رنگ هستند. سیاه شدن یا پوسیدگی وسط انار، بیماری سیاهی قلب ( black heart disease ) نام دارد که به آن پوسیدگی سیاه، پوسیدگی قلب و قلب سیاه نیز گفته میشود.

هنگامی که انار از داخل دچار پوسیدگی میشود دیگر قابل فروش یا مصرف نیست و تولید کننده انار محصول خود را از دست داده است.

علائم و نشانه های بیماری سیاهی قلب انار

سیاهی قلب انار هیچ نشانه بیرونی ندارد بلکه میوه کاملا سالم و طبیعی به نظر میرسد تا این که آن را باز میکنید و میبینید میوه از داخل سیاه شده است. آزمایشهای زیادی صورت گرفته است تا عامل سیاهی قلب انار مشخص شود به این امید که راهی برای کنترل آن پیدا شود. در نهایت پس از مطالعات فراوان قارچ آلترناریا ( Alternaria ) به عنوان منشا اصلی بیماری پوسیدگی داخل میوه ایزوله شد. این قارچ وارد شکوفه انار شده و سپس هنگام تبدیل شکوفه به میوه در قلب آن باقی می ماند. برخی تحقیقات پیشنهاد میکنند شکوفه انار آلوده به هاگهای قارچ آلترناریا آلوده میشود. سپس این هاگهای بیماری زا وارد میوه آسیب دیده که در اثر اصابت خار شاخه ها سوراخ شده یا به دلیلی ترک خورده اند میشود و میوه را بیمار میکند. همچنین به نظر میرسد این بیماری قارچی در شرایطی که بارندگی در فصل گلدهی درخت زیاد باشد بیشتر میوه ها را تحت تاثیر قرار میدهد.

فرایند آلودگی میوه انار به این قارچ بیماری زا هنوز به طور کامل مشخص نشده است و نوع قارچ آلترناریا که منجر به این بیماری قارچی میشود هنوز تحت شرایط ایزوله قرار دارد.

هنوز هیچ راهی برای مبارزه با بیماری سیاهی قلب انار وجود ندارد. برداشتن میوه های قدیمی از روی درخت در حین هرس میتواند به حذف منشا احتمالی این قارچ کمک کند. 



مطالب این صفحه را پسندیدم
Like
 
برای ثبت نظر و یا پرسش میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید . ورود
 
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل  
تلگرام نارگیل
به مطالب اين صفحه امتياز دهيد

--------------------
به سايت نارگیل امتياز دهيد
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت