١٢/١٠/١٤٤٠ --- 6/17/2019 --- ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۷ خرداد امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | درباره ما
لینک های اصلی
جستجو  
آخرین مطالب
تلگرام نارگیل
تصویر روز
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  46  نفر
بازدید امروز :  2430  بازدید
بازدید دیروز :  22221  بازدید
تبلیغات متفرقه
آکار کوبال سوسو  -  AKAR KUBAL SUSU
WILLUGHBEIA SARAWAKENSIS : نام علمی
  APOCYNACEAE  - خرزهره : خانواده
بورنئو : بومی منطقه
WILLUGHBEIA SARAWAKENSIS ، Kubal vine : نام های دیگر
خاک و تغذیه دمای ایده آل محیط آبیاری و رطوبت نور محیط
متوسط تا غنی و زهکش دار
شرایط گرمسیری
مرطوب
زیاد

آکار کوبال سوسو

دانستنیهای علمی :
 آکار کوبال سوسو گونه ای نادر و کمیاب از جنس Willughbeia می باشد. 
اطلاعات کمی از این گونه گیاهی در دست می باشد. این گیاه بومی بورنئو می باشد.
 آکار کوبال سوسو در خارج از اندونزی خیلی کم شناخته شده است.
 این گونه گیاهی پتانسیل این را دارد که برای کاشت نوعی جدید از میوه به باغداران توصیه گردد. 

خصوصیات ظاهری : 
میوه های آکار کوبال سوسو پوستی نارنجی متمایل به قهوه ای دارند. 
گوشت میوه آبدار و خوشمزه است. میوه ها معطر هستند و در شربت ها مورد استفاده قرار می گیرند. 
میوه ها تقریباً مشابه گلابی هستند. درختی محکم بوده و در مناطق جنگلی می روید. 
این درخت بالا رونده می باشد.  در جنگلهای گرمسیری روی دیگر درختان بالا می رود و از تنه آنها برای تکیه گاه و ایستادن استفاده می کند.
 برگ ها متقابل هستند و سطح آنها براق و رنگ آنها سبز می باشد. 
گوشت میوه خوشمزه و ژله ای می باشد. بافت میوه در اطراف بذرها هستند. 

شرایط محیط رشد:
 شرایط دقیقی از این درخت موجود نیست اما به سرما مقاومت زیادی ندارد. 
در شرایط استوا و گرمسیری رشد دارد. رطوبت زیاد محیط اطراف و همچنین خاک مرطوب را می پسندد. 
بهتر است که خاک زهکشی خوبی داشته و خاک آن غرقاب نشود چراکه در این وضعیت ریشه ها دچار خفگی می شوند.
 از لحاظ نیاز نوری باید در مکان های پر نور و آفتاب کامل باشد.

خواص و کاربردها: 
میوه ها بصورت خام و تازه در مناطق بومی مصرف دارند. 
همچنین می توان آنها را در تهیه دسر ، شربت و نوشیدنی ها بکار گرفت. 
این میوه بسیار خوشمزه بوده و در فروشگاه های بورنئو دیده می شود.
 برای مردم محلی ، خوردن این میوه بسیار لذتبخش است .
 آزمایشات اولیه کشاورزی نشان داده اند که آن یک محصول تجاری قابل دوام است.

نحوه تکثیر گیاه : 
آکار کوبال سوسو در مناطق بومی یا در طبیعت به کمک بذور خود تکثیر می یابد. 
با گرفتن قلمه از آن نیز می توان با تکثیر آن اقدام نمود.
 قلمه را از شاخه ها گرفته و در بستر ریشه زایی ریشه دار کرده و سپس در زمان مناسب در بستر اصلی می کارند. 


: منابع  

تصاویر گیاه آکار کوبال سوسو:

با در نظر گرفتن مواردی چون زیبایی، خواص دارویی، کاربرد های صنعتی، مقاومت در برابر شرایط محیطی و آفات، سهولت دسترسی برای خرید و ... به این گیاه از 1 تا 10 نمره دهید :

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

لطفاٌ با عضویت در سایت نارگیل و قرار دادن اطلاعات و تجربیات خودتان از این گیاه در زمینه های دانستنیهای علمی، خصوصیات ظاهری،شرایط نگهداری، خواص گیاه، عوارض و درمان، چگونگی تکثیر و ... در بخش نظرات، مقاله فوق را کامل نمایید

همچنین میتوانید در بخش گفتگوی گروهی و پرسش و پاسخ شرکت نمایید
 
 
مطالب این صفحه را پسندیدم
Like
 
برای ثبت نظر و یا پرسش میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید . ورود
 

گیاهان دیگر از همین جنس :
ویلاگبیا المری
پیتابو

گیاهان دیگر از همین خانواده :
پروانش کبیر
آلو کریسمس
گل پريوش
ماندویلا
آدنیوم، رز صحرایی
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل  
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت