١٣/١١/١٤٤٠ --- 7/16/2019 --- ۱۳۹۸ سه شنبه ۲۵ تير امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | درباره ما
لینک های اصلی
جستجو  
آخرین مطالب
تصویر روز
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  100  نفر
بازدید امروز :  13994  بازدید
بازدید دیروز :  17007  بازدید
تبلیغات متفرقه
تلگرام نارگیل
سپوندیاس اکسیلاریس-آلو نپالی  -  HIMALAYAN AMBARELLA
SPONDIAS AXILLARIS : نام علمی
  ANACARDIACEAE  - سماق : خانواده
آسیا : بومی منطقه
lapsed,choerospondias axillaris,nepali hog plum : نام های دیگر
خاک و تغذیه دمای ایده آل محیط آبیاری و رطوبت نور محیط
خاک شنی، ماسه ای ،مرطوب و خوب زهکشی شده
22 تا 27 درجه
مرطوب
زیاد

سپوندیاس اکسیلاریس-آلو نپالی

گیاه  Spondias axillaris( آلوی نپالی)  گیاهی است از خانواده  Anacardiaceae  (بادام زمینی) و از جنس choerospondias.
این جنس ، شامل گونه های متفاوتی میباشد که اکثر آنها در آسیا یافت میشوند.
درخت آلوی نپالی بومی آسیا ( هند، چین،ژاپن، تایلند، نپال ، لائوس) میباشد.

زیستگاه این گیاه زمینهای پست، تپه ها و جنگل های کو هستانی میباشد.
آلوی نپالی به علت داشتن چوبی مرغوب و میوه هایی خوشمزه در هند بسیار محبوب و پر طرفدار است.
در دامنه های هیمالیا ودر ارتفاعی بین 300 تا 2000 متر این گیاه میروید.

درخت آلوی نپالی به علت مقاوم بودن در برابر سرما مناسب برای کاشت در باغها میباشد.

گیاه  spondias axillaris در ختی برگریز با رشدی متوسط و ارتفاعی بین 8 تا 20 متر میباشد.
این درخت متعلق به مناطق نیمه گرمسیری آسیا میباشد .
پوست تنه این درخت شیارداروخاکستری تیره است .
 شاخه ها به رنگ بنفش - قهوه ای پررنگ هستند.
آلوی نپالی تاجی گرد و کوچک دارد.
برگها بیضی شکل و بین 25 تا 40 سانتیمتر بوده ، در پاییز  قرمز رنگ میشوند.
این درخت در زمستان برگهایش را از دست نمیدهد.
گل های نر و ماده بر روی پایه های جداگانه قرار دارند، طول گلها 3 میلیمتر است و قرمز رنگ میباشند.
گل آذین ماده بین 4 تا 10 سانتیمتر است .
میوه این گیاه ، دانه پوشیده شده با گوشتی سفید و نرم میباشد ، اندازه آن بین 4 تا 10 سانتیمتر است.
پوست میوه سبز رنگ بوده و آلو مانند است.
دانه به بزرگی یک زیتون میباشد.
طعم میوه اسیدی است ، ترش مزه میباشد و سرشار از ویتامین c است.

میوه این گیاه، خوش طعم و محبوب بوده و هم به صورت خام و هم برای تهیه نوشیدنی ها و دسرها مورد استفاده قرار میگیرد.

نگهداری از درخت آلوی نپالی به شرح زیر است:

خاک: خاک شنی، ماسه ای ، لومی، عمیق و خوب زهکشی شده.
نور: آفتابی - نیم سایه.
این درخت حداقل 4 ساعت در روز باید در معرض نور خورشید قرار داشته باشد.
آبیاری: این گیاه به آبیاری زیادی نیاز دارد.
دما: 22-27 مناسب است.
این گیاه در برابر سرما مقاوم است و از بین نمیرود فقط سرعت رشد کمتری خواهد داشت.
کود: در بهار بهتر است کوددهی صورت پذیرد.
از کود غنی از نیتروژن و پتاسیم استفاده شود.

خواص: دانه ها  به عنوان ادویه دراکثر غذاها در نپال مورد استفاده واقع میشوندهمچنین برای تهیه برخی داروها بکار میروند.

تکثیر درخت آلو نپالی ،از طریق کاشت دانه میباشد .
دانه ها را در فضای بسته بکارید و پس از بزرگ شدن جوانه به فضای باز منتقل کنید.
هشدار: در مورد این گیاه مراقب بیماری های قارچی باشید.

: منابع  

تصاویر گیاه سپوندیاس اکسیلاریس-آلو نپالی:

با در نظر گرفتن مواردی چون زیبایی، خواص دارویی، کاربرد های صنعتی، مقاومت در برابر شرایط محیطی و آفات، سهولت دسترسی برای خرید و ... به این گیاه از 1 تا 10 نمره دهید :

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

لطفاٌ با عضویت در سایت نارگیل و قرار دادن اطلاعات و تجربیات خودتان از این گیاه در زمینه های دانستنیهای علمی، خصوصیات ظاهری،شرایط نگهداری، خواص گیاه، عوارض و درمان، چگونگی تکثیر و ... در بخش نظرات، مقاله فوق را کامل نمایید

همچنین میتوانید در بخش گفتگوی گروهی و پرسش و پاسخ شرکت نمایید
 
 
مطالب این صفحه را پسندیدم
Like
 
برای ثبت نظر و یا پرسش میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید . ورود
 


گیاهان دیگر از همین خانواده :
اسپاندیاس پورپورآ
انبه کوئینی / انبه معطر
آلو وحشی
انبه (منگیفرا کوادریفیدا)
بادام هندی
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل  
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت