١٤/١١/١٤٤٠ --- 7/17/2019 --- ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۶ تير امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | درباره ما
لینک های اصلی
جستجو  
آخرین مطالب
فوت و فن باغبانی امروز
بیماری سفیدک سطحی رز و نحوه درمان
تصویر روز
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  72  نفر
بازدید امروز :  12519  بازدید
بازدید دیروز :  16581  بازدید
تبلیغات متفرقه
تلگرام نارگیل
گل کاکائو  -  CACAO FLOWER
QUARARIBEA FUNEBRIS : نام علمی
  MALVACEAE  - پنیرک : خانواده
مکزیک : بومی منطقه
Rosita de cacao ، Cacahuaxochitl ، Flor de cacao ، Lexarza funebris La Llave ، Funeral Tree : نام های دیگر
خاک و تغذیه دمای ایده آل محیط آبیاری و رطوبت نور محیط
انواع مختلفی از خاک ها
نواحی گرمسیری
کمی مرطوب
متوسط

گل کاکائو

دانستنی های علمی:

گیاه "گل کاکائو" یا "رزیتا دی کاکائو" یکی از درختانی است که از گل ها و بعضاً از میوه های معطر آن برای مصارف گوناگون استفاده می گردد.
این گیاه بومی جنوب مکزیک و گوآتمالا بوده و به صورت خودرو در این نواحی یافت می شود. اما جنگل زدایی سبب از بین رفتن بسیاری از این درختان شده است.

خصوصیات گیاهشناسی:

درخت گل کاکائو درختی همیشه سبز بوده که در اندازه های متوسط تا بزرگ رشد می کند. 
همچنین نسبتاً کند رشد بوده و دارای تاجی گِرد است که نیازی به هرس و فرم دهی ندارد.
این گیاه دارای گل هایی معطر، زیبا، به رنگ سفید، با 1 تا 2 اینچ قطر می باشد. تمام بخش های این گیاه اعم از پرچم، مادگی و گلبرگ ها خوراکی می باشند.
میوه ها کوچک و معطر هستند.
برگ ها همیشه سبز، بزرگ، چرمی، با 15 اینچ طول و متقارن بوده که تاجی پراکنده را برای درخت ایجاد می کند.

شرایط محیط رشد:

کولتیوارهای مختلف این گیاهان بسیار محدود هستند. بنابراین اطلاعات کاملی از آنها در دست نیست. ولی مشاهدات حاکی از این است که این گیاهان می توانند در جنوب کالیفرنیا در خارج از گلخانه رشد کنند ولی از نظر ارتفاع طویل نخواهند شد.
این درخت گاهی مقاوم بوده و می تواند در دماهای کمی پایین برای مدت محدود، زنده بماند.
در آفتاب و یا سایه نیز رشد خواهد کرد.

کاربردها:

گیاه "گل کاکائو" یا "رزیتا دی کاکائو" یکی از درختانی است که در طب سنتی استفاده می گردد.
از این گیاه به عنوان یکی از اجزای اصلی نوشیدنی ذرت شکلاتی نیز استفاده می شود.
از گل های معطر این گیاه به عنوان ادویه و چاشنی انواع نوشیدنی ها و غذاها، شکلات ها، دسرها استفاده می شود. همچنین به عنوان تازه خوری نیز کاربرد دارد.
از این گل ها حتی برای سیگار کشیدن در مخلوط با تنباکو نیز استفاده می شود.
بومیان از این گل ها به عنوان نگهدارنده ی غذاها نیز بهره می گیرند. همچنین برای تدفین مردگان و تشریفات مذهبی نیز از آنها استفاده می کنند. به همین دلیل به آن "درخت مراسم تدفین" نیز می گویند.
از این گل ها برای ساخت انواع عطرها و خوشبوکننده ها نیز استفاده می گردد.
در هند، از این گل ها در مراسم ازدواج و جشن ها و اعیاد استفاده می شود.

تکثیر:

تکثیر این گیاه از طریق کشت بذرهای آن صورت می گیرد.


: منابع  

تصاویر گیاه گل کاکائو:

با در نظر گرفتن مواردی چون زیبایی، خواص دارویی، کاربرد های صنعتی، مقاومت در برابر شرایط محیطی و آفات، سهولت دسترسی برای خرید و ... به این گیاه از 1 تا 10 نمره دهید :

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

لطفاٌ با عضویت در سایت نارگیل و قرار دادن اطلاعات و تجربیات خودتان از این گیاه در زمینه های دانستنیهای علمی، خصوصیات ظاهری،شرایط نگهداری، خواص گیاه، عوارض و درمان، چگونگی تکثیر و ... در بخش نظرات، مقاله فوق را کامل نمایید

همچنین میتوانید در بخش گفتگوی گروهی و پرسش و پاسخ شرکت نمایید
 
 
مطالب این صفحه را پسندیدم
Like
 
برای ثبت نظر و یا پرسش میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید . ورود
 

گیاهان دیگر از همین جنس :
چوپا چوپا

گیاهان دیگر از همین خانواده :
درخت قهوه سودانی قرمز
آبوتیلون هیبریدوم
درخت موکامبو
سیدالاشجار
ختمی چینی
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل  
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت