١٤/٨/١٤٤٠ --- 4/19/2019 --- ۱۳۹۸ جمعه ۳۰ فروردين امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | حمایت از نارگیل
لینک های اصلی
❀ ❀ ولادت با سعادت حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه برهمگان مبارک باد ❀ ❀       
جستجو  
آخرین مطالب
تلگرام نارگیل
تصویر روز
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  52  نفر
بازدید امروز :  4071  بازدید
بازدید دیروز :  27008  بازدید
تبلیغات متفرقه
خرید انواع بذر گل ، خرید بذر کاکتوس ، خرید کاکتوس
انگور فرنگی محلی  -  NATIVE GOOSEBERRY
PHYSALIS MINIMA : نام علمی
  SOLANACEAE  - سیب زمینیان : خانواده
جنوب شرقی آسیا و شمال استرالیا : بومی منطقه
wild cape gooseberry ، pygmy groundcherry، SUNBERRY : نام های دیگر
خاک و تغذیه دمای ایده آل محیط آبیاری و رطوبت نور محیط
خاک های به خوبی آبیاری شده
نواحی معتدل
کمی مرطوب
زیاد

انگور فرنگی محلی

خصوصیات گیاهشناسی:

گیاه "انگور فرنگی محلی" گیاهی علفی و چندساله از خانواده بادمجانیان (Solanaceae) است که بومی جنوب شرقی آسیا و شمال استرالیا است. این گیاه در نواحی حاره ای معمولاً به صورت گیاهی یکساله مشاهده می شود.
این گیاه کند رشد بوده و گیاهان بالغ حدود 20 تا 50 سانتیمتر ارتفاع خواهند داشت.
برگ ها نرم و بدون کرک، دمبرگ دار (دارای دمبرگی به طول 4.1 سانتیمتر)، تخم مرغی شکل تا قلبی شکل، دارای حاشیه ای یکپارچه یا دندانه دار و به طول 2.5 تا 12 سانتیمتر می باشند. سطح رویی برگ ها به رنگ سبز تیره و سطح زیرین آنها به رنگ سبز روشن است.

گل ها به صورت منفرد و به رنگ کِرِم تا میال به کِرِم مایل به زرد هستند. این گل ها هرمافرودیت (داشتن اندام های جنسی نر و ماده روی یک گل) بوده و گرده افشانی آنها توسط حشرات صورت می گیرد. گل ها دارای پنج گلبرگ جامی شکل هستند.
میوه ها گِرد، سته ای، براق، به صورت کپسولی، به قطر 1.5 سانتیمتر و به رنگ مایل به زرد و خوراکی بوده و دارای پوششی نازک و کاغذی به رنگ سبز مایل به زرد است که این پوشش پس از رسیدن کامل میوه، به رنگ قهوه ای تغییر یافته و به راحتی از میوه جدا می شود. این میوه ها سرشاز از ویتامین ث است. پوشش کاغذی یا کالیکس میوه ها سمی بوده و نباید به مصرف خوراکی برسد.
بذر آن گرد یا کروی و وزن صد دانه ی آن 113 میلیگرم می باشد.
گل ها در طول ماه های مارچ – آوریل تشکیل شده و گلدهی گاهی تا پایان نوامبر نیز ادامه می یابد. میوه دهی نیز از اواسط آگست آغاز شده و تا اواخر نوامبر ادامه می یابد.

شرایط محیط رشد:

انگور فرنگی محلی نسبت به سرما مقاوم نیست ولی تاحدودی در اکثر نواحی جهان می تواند به صورت یکساله رشد کند.
این گیاه به آفتاب کامل و آبیاری منظم نیاز دارد.
معمولآً در اکثر خاک ها می تواند رشد کند به شرطی که خاک به خوبی آبیاری شده و مرطوب باشد.

خواص درمانی و کاربردهای صنعتی:

میوه های انگور فرنگی محلی در صورت رسیدن کامل، طعمی مشابه و بینابین گوجه فرنگی و گیلاس داشته و به مصرف خوراکی می رسند. همچنین این میوه ها سرشار از ویتامین ث است.
این میوه ها به صورت تازه یا خام و یا به صورت پخته مانند بسیاری از سبزی ها به مصرف خوراکی می رسند.
در مورد مصرف دارویی آن نیز، در تحقیقاتی که بر روی موش ها صورت پذیرفت، مشخص شد که عصاره ی تمام اندام های این گیاه خاصیت کاهندگی درد از خود نشان داده است.
همچنین خواص ضد سرطانی این گیاه نیز به اثبات رسیده است.
میوه ها همچنین دارای خواص اشتهاآور، ادرار آور، ملین (ضد یبوست) و مقوی هستند.
عصاره برگ های این گیاه در مخلوط با روغن خردل و آب برای درمان گوش درد مورد استفاده قرار می گیرد.

ارزش غذایی:

میوه ها حاوی 6 درصد قند، 2.7 درصد پروتئین، 1.2 درصد خاکستر، 0.108 درصد فسفر، 0.613 درصد پتاسیم، 0.024 درصد کلسیم، 0.056 درصد منیزیم، 0.006 درصد آهن، 0.6 درصد تانن و 0.5 درصد پکتین است. همچنین این میوه ها سرشار از ویتامین C بوده و در هر صد گرم از آب میوه، حدود 24.5 میلیگرم ویتامین C وجود دارد.

تکثیر:

ازدیاد انگور فرنگی محلی از طریق کشت بذرهای آن صورت می گیرد. این بذرها معمولاً در طول یک تا هشت هفته پس از کشت، جوانه خواهند زد.
بذرها در بهار و پس از رفع خطر سرما در گلخانه های گرم کشت می شوند.
دمای خاک برای جوانه زنی بذر باید بالا و حدود 70 تا 85 درجه فارنهایت باشد. در صورت پایین بودن دمای خاک (دمای کمتر از 60 تا 65 درجه فارنهایت)، حتی در شب، جوانه زمین بذرها به تأخیر افتاده یا حتی متوقف می گردد. خاک هایی با دماهای بسیار بالا (دمای بالاتر از 95 درجه فارنهایت) نیز می تواند جوانه زنی بذرها را متوقف نماید.
همچنین با استفاده از تقسیم بوته در بهار یا تهیه ی قلمه در اوایل تابستان نیز می توان این گیاه را تکثیر نمود.


: منابع  

تصاویر گیاه انگور فرنگی محلی:

با در نظر گرفتن مواردی چون زیبایی، خواص دارویی، کاربرد های صنعتی، مقاومت در برابر شرایط محیطی و آفات، سهولت دسترسی برای خرید و ... به این گیاه از 1 تا 10 نمره دهید :

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

لطفاٌ با عضویت در سایت نارگیل و قرار دادن اطلاعات و تجربیات خودتان از این گیاه در زمینه های دانستنیهای علمی، خصوصیات ظاهری،شرایط نگهداری، خواص گیاه، عوارض و درمان، چگونگی تکثیر و ... در بخش نظرات، مقاله فوق را کامل نمایید

همچنین میتوانید در بخش گفتگوی گروهی و پرسش و پاسخ شرکت نمایید
 
 
مطالب این صفحه را پسندیدم
Like
 
برای ثبت نظر و یا پرسش میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید . ورود
 

گیاهان دیگر از همین جنس :
گُلدن بِری
عروسک پشت پرده
توماتیلو

گیاهان دیگر از همین خانواده :
گوجه کشمشی
تاماریلو
فلفل زینتی
بنگ دانه
کوکونا
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل  
به مطالب اين صفحه امتياز دهيد

--------------------
به سايت نارگیل امتياز دهيد
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت