فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز شنبه ۱۴۰۳/۲/۱         
  

شرایط محیط برای پرورش گیاه نخل بهشتی عبارتند از: نور: متوسط به بالا رطوبت: مرطوب دما: 20-35 خاک: خاك غنی از هوموس كه دارای زهكش خوب باشد
نخل بهشتی
نخل بهشتی

دانستنیهای علمی



نام علمي
Howea Forsteriana
نام لاتين
Kentia Palm
خانواده (تيره)

گونه ای همیشه سبز با ساقه های نرم و افراشته و برگهای پرمانند و گسترده به طول ۵/۲-۵/۱ متر كه دارای برگچه های نواری شكل هستند.



نخل بهشتی نخل بهشتی

خصوصیات - معرفی


در فصل زمستان توده های كمانی شكل از چندین خوشه گلهای كوچك به رنگ قهوه ای مایل به سبز تولید می كند. در این گونه برگچه ها پهن تر بوده و برگها كمتر كمانی هستند.



Kentia Palm Kentia Palm

شرایط نگهداری نخل بهشتی



نور مورد نياز
نور مورد نیاز گیاه نخل بهشتی
زیاد
آبياري و رطوبت
رطوبت مورد نیاز  نخل بهشتی
مرطوب
دماي مورد نياز
دمای مورد نیاز  نخل بهشتی
26 درجه سانتیگراد
خاک مورد نياز
خاک مورد نیاز  نخل بهشتی
خاك غنی از هوموس كه دارای زهكش خوب باشد

مكان نیم سایه، خاك غنی از هوموس كه دارای زهكش خوب باشد. حداقل دمای قابل تحمل آن ۱۸-۱۶ درجه سانتیگراد است.



این نخل زیبا برای داخل خانه مناسب است زیرا نیاز به نور کمی دارد. ولی هوای آزاد را ترجیح میدهد.در مناطق گرمسیر و در آب و هوای خنک رشد کند . می تواند درجه حرارت تا -5 درجه سانتی گراد را تحمل کند ، اما فقط برای مدت چند ساعت. دمای عادی نباید به زیر 10 درجه برسد



Howea Forsteriana Howea Forsteriana

نحوه تکثیر نخل بهشتی


ازدیاد: از طریق كاشت بذر در بهار كه در دمای بالاتر از ۲۶ درجه سانتیگراد جوانه می زند، امكان پذیر است.



Kentia Palm Kentia Palm



منابع :
http://en.wikipedia.org/wiki/Howea_forsteriana
http://niazpardaz.ir/نخل كنتیا (نخل بهشتی)-a-18178
http://www.aftab.ir/lifestyle/view.php?id=1275


 
 
 


گياهان ديگر از همين خانواده :
 
  

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2024 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.