١٣/١٢/١٤٤١ --- 8/3/2020 --- ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۳ مرداد امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | درباره ما
لینک های اصلی
جستجو  
آخرین مطالب
فوت و فن باغبانی امروز
پرورش گل تاج خروس
تصویر روز
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  124  نفر
بازدید امروز :  16794  بازدید
بازدید دیروز :  22683  بازدید
تبلیغات متفرقه
تلگرام نارگیل
کاکائوی میمون  -  MONKEY CACAO
HERRANIA IMBRICATA : نام علمی
  MALVACEAE  - پنیرک : خانواده
جنگل های آمازون در آمریکای جنوبی : بومی منطقه
- : نام های دیگر
خاک و تغذیه دمای ایده آل محیط آبیاری و رطوبت نور محیط
خاک های جنگلی
نواحی گرم و مرطوب
کمی مرطوب
کم

کاکائوی میمون

خصوصیات گیاهشناسی:

درخت کاکائوی میمون یکی از درختان خانواده ی ختمی و بومی جنگل های آمازون در آمریکای جنوبی است.
این گیاه به صورت درختی کوچک در جنگل های بارانی یافت می شود. ارتفاع آن معمولاً به حدود 15 تا 20 فوت می رسد و عمدتاً زیر درختان بزرگتر قرار دارد.
برگ های آن طویل بوده و هر یک از این برگ ها بیش از یک فوت طول دارند.
این درخت کاکائو یا شکلات، میوه هایی با غلاف هایی به رنگ زرد و لوبدار تولید می کند که درون هر غلاف میوه گوشتی سفید رنگ وجود داشته و تعدادی بذور درشت نیز قرار دارند. گوشت این میوه ارزش خوراکی داشته و بذرهای آن نیز مانند شکلات مورد استفاده قرار می گیرد.
گل ها و میوه های این درختان به صورت مستقیم روی تنه ی اصلی ظاهر می شوند.

شرایط محیط رشد:

شرایط رشدی این گیاهان هنوز کاملاً شناخته نشده است. اما این احتمال وجود دارد که این درختان دمای حداقل تا 50 درجه ی فارنهایت یا شاید کمتر را بتوانند تحمل کنند.
به نظر می رسد که این درخت طالب آب و هوای گرمسیری با رطوبت بالا باشد.
این درخت به خوبی در مکان های سایه یا نیمه سایه رشد می کند.
آبیاری این گیاهان نیز به طور منظم باید صورت گیرد و در تمام سال رطوبت آنها تأمین باشد.

کاربردها:

میوه های این گیاهان مانند میوه های کاکائو می توانند مورد استفاده قرار گیرند. گوشت میوه ارزش خوراکی داشته و بذرهای آنها نیز مانند شکلات یا کاکائو به مصرف می رسد.
این درخت به دلیل ظاهری بلند و باریک، برگ هایی طویل، گل های فراوان و میوه های تشکیل شده روی تنه ی اصلی، می تواند به عنوان گیاهی زینتی نیز مورد اسفاده قرار گیرد.

تکثیر:

تکثیر درختان کاکائوی میمون از طریق کشت بذرهای آنها صورت می گیرد.


: منابع  

تصاویر گیاه کاکائوی میمون:

با در نظر گرفتن مواردی چون زیبایی، خواص دارویی، کاربرد های صنعتی، مقاومت در برابر شرایط محیطی و آفات، سهولت دسترسی برای خرید و ... به این گیاه از 1 تا 10 نمره دهید :

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

لطفاٌ با عضویت در سایت نارگیل و قرار دادن اطلاعات و تجربیات خودتان از این گیاه در زمینه های دانستنیهای علمی، خصوصیات ظاهری،شرایط نگهداری، خواص گیاه، عوارض و درمان، چگونگی تکثیر و ... در بخش نظرات، مقاله فوق را کامل نمایید

همچنین میتوانید در بخش گفتگوی گروهی و پرسش و پاسخ شرکت نمایید
 
 
مطالب این صفحه را پسندیدم
Like
 
برای ثبت نظر و یا پرسش میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید . ورود
 


گیاهان دیگر از همین خانواده :
درخت دوریان یا قهوه سودانی
بونسای شاه بلوط
گل ختمی برّی
یونجه ایرلندی
چوپا چوپا
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل  
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت