١٧/١٢/١٤٤٠ --- 8/19/2019 --- ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۸ مرداد امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | درباره ما
لینک های اصلی
جستجو  
آخرین مطالب
فوت و فن باغبانی امروز
چمن کاری
تصویر روز
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  62  نفر
بازدید امروز :  10725  بازدید
بازدید دیروز :  12891  بازدید
تبلیغات متفرقه
تلگرام نارگیل
جِنیپاپو بی کُرک  -  SMOOTH GENIP
GENIPA INFUDIBULIFORMES : نام علمی
  RUBIACEAE  - روناس : خانواده
برزیل : بومی منطقه
- : نام های دیگر
خاک و تغذیه دمای ایده آل محیط آبیاری و رطوبت نور محیط
خاک عمیق و حاصلخیز
نواحی گرم و مرطوب
کمی مرطوب
زیاد

جِنیپاپو بی کُرک

خصوصیات گیاهشناسی:

گیاه "جِنیپاپو بی کرک" یکی از گونه های جنیپ و از خانواده ی روناسیان می باشد. که به صورت درختی و همیشه سبز وجود دارند.
میوه های این گونه ی گیاهی بزرگ بوده و دارای 4 اینچ طول هستند. پوست میوه ها به رنگ قهوه ای و دارای پالپی نیمه شفاف هستند. این میوه ها معطر بوده و دارای طعمی ترش و اسیدی می باشند.
این درختان بومی زمین های شیبدار نواحی جنگلی اقیانوس اطلس در برزیل می باشد.
گل ها به رنگ های زرد یا سفید دیده می شوند. در پورتوریکو، گل ها و میوه ها به طور متوالی از بهار تا پاییز تشکیل می شوند. در برزیل، گل ها در ماه نوامبر و میوه های آماده برای فروش، در فوریه و مارچ ظاهر می شوند.

شرایط محیط رشد:

این درخت مخصوص نواحی گرمسیری و مرطوب است که در اثر سرمای زیاد و کاهش دما در فلوریدا از بین می رود. بهترین عملکرد و تولید گل را نیز در آب و هوای مرطوب، خاک عمیق، غنی، لومی و مرطوب دارد.

کاربردها:

میوه های این گیاه به صورت خام و تازه مصرف می گردند. اغلب برای کاهش مقدار اسیدیته و ترشی میوه ها، هنگام مصرف به آنها شکر نیز اضافه می شود.

تکثیر:

تکثیر این گیاه با استفاده از کشت بذر صورت می گیرد. بذور در دمای 25 تا 30 درجه سانتیگراد جوانه می زنند. نهال ها 6 تا 12 ماه پس از کشت، زمانیکه ارتفاعشان به 20 سانتیمتر رسید به زمین اصلی منتقل می شوند. 


: منابع  

تصاویر گیاه جِنیپاپو بی کُرک:

با در نظر گرفتن مواردی چون زیبایی، خواص دارویی، کاربرد های صنعتی، مقاومت در برابر شرایط محیطی و آفات، سهولت دسترسی برای خرید و ... به این گیاه از 1 تا 10 نمره دهید :

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

لطفاٌ با عضویت در سایت نارگیل و قرار دادن اطلاعات و تجربیات خودتان از این گیاه در زمینه های دانستنیهای علمی، خصوصیات ظاهری،شرایط نگهداری، خواص گیاه، عوارض و درمان، چگونگی تکثیر و ... در بخش نظرات، مقاله فوق را کامل نمایید

همچنین میتوانید در بخش گفتگوی گروهی و پرسش و پاسخ شرکت نمایید
 
 
مطالب این صفحه را پسندیدم
Like
 
برای ثبت نظر و یا پرسش میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید . ورود
 

گیاهان دیگر از همین جنس :
جنیپاپو

گیاهان دیگر از همین خانواده :
قهوه لیبریا
پیچک بدبو
گاردنیا
قهوه چاریریانا
رندیا فورموسا
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل  
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت