١٦/٤/١٤٤١ --- 12/14/2019 --- ۱۳۹۸ شنبه ۲۳ آذر امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | درباره ما
لینک های اصلی
جستجو  
آخرین مطالب
فوت و فن باغبانی امروز
پیله آ گیاه مقاوم آپارتمانی
تصویر روز
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  73  نفر
بازدید امروز :  2835  بازدید
بازدید دیروز :  12659  بازدید
تبلیغات متفرقه
تلگرام نارگیل
سیب کِی  -  KEI APPLE
DOVYALIS CAFFRA : نام علمی
  SALICACEAE  - بید : خانواده
جنوب آفریقا : بومی منطقه
Wild Apricot ، Appelkoosdoring ، زردآلوی وحشی : نام های دیگر
خاک و تغذیه دمای ایده آل محیط آبیاری و رطوبت نور محیط
متوسط تا غنی و زهکش دار
نیمه گرمسیری
کمی مرطوب
متوسط

سیب کِی

دانستنیهای علمی :
درخت سیب کِی به جنوب آفریقا تعلق داشته و در طول رودخانه کِی (Kei River) توزیع شده است. اما به مناطق مدیترانه ای ، کالیفرنیا و فلوریدا نیز معرفی شده است. میوه ها مزه دار بوده و یاد آور سیب می باشند.
 اگرچه یک گونه نیمه گرمسیری است اما می تواند سرمای تا 6- درجه سانتی گراد را تحمل کند. 
خصوصیات ظاهری : 
سیب کِی در گروه درختان قرار گرفته و سایز کلی آن کوچک می باشد. این درخت جاذب حشرات و پرندگان می باشد. این گونه گیاهی همیشه سبز است و خاردار نیز می باشد. سیب کِی دلپذیر بوده و بسیار خاردار با برگ های سبز تیره و براق می باشد. 
میوه ها بزرگ و خوراکی ، زرد رنگ و قطری حدود 6 سانتی متر دارند. گل ها کوچک و نسبتاً ناچیز هستند. این گلها معمولا در گروه ها ظاهر می شوند. گلها در فصل تابستان شکوفا می گردند و رنگ آنها کرِم مایل به سبز می باشد. 
رشد درخت تقریبا سریع است. به شوری و خشکی مقاوم است. برای عملکرد بهتر به گرده افشان نر نیاز است. 
شرایط محیط رشد: 
سیب کِی از لحاظ نیاز نوری مکان روشن یا نیم آفتاب را می پسندد. مقاومت خوبی به شرایط خشکی دارد و به سرما نیمه مقاوم  است. به علت اینکه از مناطق کم باران نشأت گرفته است پس به آبیاری کمتری نیاز دارد. به باد نیز مقاوم است. 
خاک آن باید از زهکشی خوبی برخوردار باشد و اضافه نمودن کمپوست و مالچ برای بهبود رشد آن توصیه می شود. 
برای رشد بهینه بهتر است که آبیاری منظم باشد.  بطوریکه تا استقرار کامل گیاه در زمین اصلی آب داده شود و پس از آن غفط در دوره های خشکی آن را آبیاری نمود. 
خواص درمانی و کاربردهای صنعتی: 
میوه های این درخت برای درست کردن مربا بسیار مناسب است . جذب کننده ی بسیاری از پرندگان و حشرات است. گیاهی است که از آن می توان برای ساختن مرز ها از آن استفاده نمود و از آن در ساخت بونسای نیز استفاده می گردد. 
در ساخت دسر ها و ژله ها از آن استفاده می شود. یک گیاه زینتی نیز به شمار رفته و از آن می توان در فضای سبز نیز استفاده کرد. میوه رسیده شامل 83 میلی گرم آسکوربیک اسید در هر 100 گرم بوده و نیز 3.7 درصد پکتین دارد. 
محققان در مصر نیز از این میوه 15 نوع آمینو اسید شامل آرژینین ، گلوتامیک اسید ، فنیل آلانین و غیره یافته اند. 
نحوه تکثیر گیاه :
عموماً بوسیله بذر تکثیر می یابد. گیاهانی که از بذر حاصل شده اند پس از 4 تا 5 سال به بار می نشینند.
از روش خوابانیدن نیز در استرالیا بهره می گیرند. 

: منابع  

تصاویر گیاه سیب کِی:

با در نظر گرفتن مواردی چون زیبایی، خواص دارویی، کاربرد های صنعتی، مقاومت در برابر شرایط محیطی و آفات، سهولت دسترسی برای خرید و ... به این گیاه از 1 تا 10 نمره دهید :

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

لطفاٌ با عضویت در سایت نارگیل و قرار دادن اطلاعات و تجربیات خودتان از این گیاه در زمینه های دانستنیهای علمی، خصوصیات ظاهری،شرایط نگهداری، خواص گیاه، عوارض و درمان، چگونگی تکثیر و ... در بخش نظرات، مقاله فوق را کامل نمایید

همچنین میتوانید در بخش گفتگوی گروهی و پرسش و پاسخ شرکت نمایید
 
 
مطالب این صفحه را پسندیدم
Like
 
برای ثبت نظر و یا پرسش میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید . ورود
 

گیاهان دیگر از همین جنس :
زردآلوی وحشی
زردآلوی گرمسیری
انگور فرنگی سیلان یا کیتمبیلا

گیاهان دیگر از همین خانواده :
درخت تخم مرغ نیمرو
آلوی باتوکو
آلوی هندی
تبریزی سیاه
فلوکوریتا روکام
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل  
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت