١٨/٩/١٤٤٠ --- 5/22/2019 --- ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ خرداد امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | حمایت از نارگیل
لینک های اصلی
جستجو  
آخرین مطالب
تلگرام نارگیل
تصویر روز
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  103  نفر
بازدید امروز :  12932  بازدید
بازدید دیروز :  27422  بازدید
تبلیغات متفرقه
آلوپاگ  -  ALUPAG
DIMOCARPUS DIDYMA : نام علمی
  SAPINDACEAE  - ساپینداسه : خانواده
جنوب شرقی آسیا : بومی منطقه
- : نام های دیگر
خاک و تغذیه دمای ایده آل محیط آبیاری و رطوبت نور محیط
خاک های حاصلخیز
نواحی گرمسیری
کمی مرطوب
زیاد

آلوپاگ

خصوصیات گیاهشناسی:

"آلوپاگ" درختی همیشه سبز از خانواده ی ساپینداسه است. این درختان معمولاً در اندازه های متوسط و به طول 7 تا 10 متر مشاهده می شوند.
برگ ها متناوب، مرکب، چرمی، دارای بیش از 30 سانتیمتر طول و با 6 تا 9 جفت برگچه می باشند. سطح رویی برگ ها به رنگ سبز براق و ناهموار بوده ولی سطح زیرین برگ ها به رنگ سبز روشن تر مشاهده می شود.
گل ها کوچک، به رنگ سفید و هرمافرودیت بوده که در انتهای شاخه ها یا به صورت جانبی تشکیل می شوند.
میوه ها گرد و کروی، به عرض 2.5 سانتیمتر، دارای اندام های زگیل مانند روی پوست میوه می باشند. این میوه ها دارای پوستی به رنگ قهوه ای روشن و پالپی به رنگ سفید و نیمه شفاف بوده که یک بذر گرد و کروی را احاطه می کند. این بذرها بزرگ و به رنگ سیاه هستند. 
این میوه ها در نواحی جنوب شرقی آسیا بسیار محبوب می باشند. و در فیلیپین به وفور یافت می شوند اما در کشورهای دیگر جنوب شرقی آسیا نیز کشت می گردند. این میوه ارتباط خویشاوندی نزدیکی با "لیچی" داشته و دارای مزه ای تقریباً مشابه می باشند. ولی به دلیل وجود لیچی و لونگان، این درختان کمتر کشت می شوند.

شرایط محیط رشد:

درختان آلوپاگ مخصوص نواحی گرمسیری است اما می تواند نسبت به نواحی نیمه گرمسیری نیز سازگار باشد.
به نظر می رسد که این درختان، زمین های به خوبی آبیاری شده و حاصلخیز را برای رشد بهتر، ترجیح می دهند. ولی میوه ها نسبت به استفاده بیش از حد از کودهای شیمیایی حساس می باشند.
از نظر نیاز نوری نیز به شرایط کاملاً آفتابی احتیاج دارند.

کاربردها:

میوه های آلوپاگ دارای ارزش خوراکی بوده و معمولاً به صورت تازه خوری مصرف می گردند و دارای مزه و طعمی خوشایند می باشند. علاوه بر مصرف تازه خوری، می توان این میوه ها را به صورت خشک شده یا کنسرو شده نیز به مصرف رساند.
چوب این درختان نیز برای تهیه ی لوازم منزل و ساخت و ساز مورد استفاده قرار می گیرد.

تکثیر:

ازدیاد آلوپاگ ها عمدتاً از طریق کشت بذرها، خوابانیدن هوایی و پیوند روی پایه های بذری درخت لونگان صورت می گیرد. بذرها نمی توانند برای مدت طولانی قوه نامیه خود را حفظ کنند، بنابراین باید در صورت امکان، هر چه زودتر پس از برداشت، کشت گردند.
باردهی گیاهانی که از طریق کشت بذر تکثیر شدند حدود 5 سال پس از کشت بذرها آغاز می شود. ولی گیاهانی که از طریق خوابانیدن هوایی تکثیر شدند، حدود 3 تا 4 سال پس از تکثیر، به باردهی و تولید محصول می رسند.


: منابع  

تصاویر گیاه آلوپاگ:

با در نظر گرفتن مواردی چون زیبایی، خواص دارویی، کاربرد های صنعتی، مقاومت در برابر شرایط محیطی و آفات، سهولت دسترسی برای خرید و ... به این گیاه از 1 تا 10 نمره دهید :

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

لطفاٌ با عضویت در سایت نارگیل و قرار دادن اطلاعات و تجربیات خودتان از این گیاه در زمینه های دانستنیهای علمی، خصوصیات ظاهری،شرایط نگهداری، خواص گیاه، عوارض و درمان، چگونگی تکثیر و ... در بخش نظرات، مقاله فوق را کامل نمایید

همچنین میتوانید در بخش گفتگوی گروهی و پرسش و پاسخ شرکت نمایید
 
 
مطالب این صفحه را پسندیدم
Like
 
نظرات و پرسش های کاربران
Osam H.s
در راستای ارتقای دانش هموطنان در ضمینه ی گل و گیاه ، کاملترین برنامه ی آندرویدی ژورنال گل و گیاه بطور رایگان برای فارسی زبانان منتشر شد ،تا باشد در راهی درست لینک دانلود : https://cafebazaar.ir/developers/panel/apps/com.kaziwa.gool_giah   پاسخ مشاهده
مشاهده همه کامنت ها و نظرات این صفحه
برای ثبت نظر و یا پرسش میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید . ورود
 

گیاهان دیگر از همین جنس :
لونگان

گیاهان دیگر از همین خانواده :
لیموترش اسپانیایی
ناترک
کیکم شیرازی
لیچی ایسلند
رامبوتان
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل  
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت