٢٠/٣/١٤٤١ --- 11/18/2019 --- ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۷ آبان امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | درباره ما
لینک های اصلی
جستجو  
آخرین مطالب
تصویر روز
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  11  نفر
بازدید امروز :  96  بازدید
بازدید دیروز :  506  بازدید
تبلیغات متفرقه
تلگرام نارگیل
چامپا  -  CHAMPA
CAMPOMANESIA LINEATIFOLIA : نام علمی
  MYRTACEAE  - میرتاسه : خانواده
آمازون : بومی منطقه
stick ، michinche، PERFUME GUAVA ، گواوا معطر : نام های دیگر
خاک و تغذیه دمای ایده آل محیط آبیاری و رطوبت نور محیط
متوسط تا غنی
22 تا 30 درجه سانتی گراد
مرطوب
زیاد

چامپا

دانستنیهای علمی : 
چامپا یا میچینچه گونه ای از گیاهان متعلق به خانواده موردیان است. 
این گیاه بومی نواحی تپه ای آمازون و جنگل های کناری کلمبیا ، ونزوئلا ، اکوادور ، پرو ، بولیوی و نواحی غربی برزیل می باشد. 
در امریکا در باغ های خانگی یافت می شود. این گونه گیاهی برای تولید و پرورش بیشتر قابل توصیه می باشد. 

خصوصیات ظاهری :
چامپا یا گواوای معطر گیاهی همیشه سبز است تنه درخت چامپا شیاردار بوده و ضخامت آن 25 سانتی متر است.
ارتفاع آن 8 تا 10 متر است. پوست تنه درخت نازک و کمی مایل به رنگ سفید است.
 این پوسته نازک کم کم کنده می شود. برگ های درخت متقابل هستند و دسته های 4 تا 9 تایی دارند.
گلها کرِم رنگ بوده و 15 میلی متر قطر دارند. میوه آن Berry بوده و هنگام رسیدن رنگ زرد به خود می گیرد.
 قطر میوه ها بطور متوسط 30 میلی متر است اما می تواند به 70 میلی متر نیز برسد.
وزن میوه ها می تواند تا 140 گرم برسد. میوه ها دارای چهار تا ده بذر قهوه ای و پهن هستند که 1 سانتی متر قطر دارند.
  میوه ها شباهت زیادی به گواوا داشته که طعم و مزه ی شیرینی دارند و همچنین عطر قوی دارند. 

شرایط محیط رشد:
چامپا در آب و هوایی با متوسط دمای 22 تا 30 درجه سانتی گراد می تواند رشد داشته باشد.
مکان رشد و پرورش آن باید از رطوبت بالایی برخوردار باشد بطوریکه بارندگی سالانه آن 1500 میلی متر باشد. 
منطقه کاشت آن را نباید سیل بگیرد. 
از لحاظ نوری در مکان های با نور کامل و آفتابی بهترین رشد را از خود نشان می دهد. 

خواص درمانی و کاربردها: 
میوه ها آبدار ، گوشتی و خوردنی هستند. از آن می توان در تهیه دسر ها ، نوشیدنی ها و مرباجات استفاده کرد. 
مزه آنها شیرین ملایم بوده و کمی اسیدی نیز هست.
میوه ها حاوی کلسیم ، فسفر و ویتامین C می باشند.
 میوه چامپا دارای 1.6 درصد پروتئین بوده و بذور آن دارای چربی هستند. 
در تحقیقی مشخص شد که ترکیبات این درخت فعالیت ملایم ضد میکردبی از خود نشان داده اند. 
بررسی ها ثابت کرده است که حاوی فلاونوئید و تانن است.
 کوئرستین و کاتچین که از ترکیبات مهم داردویی هستند در چامپا یافت شده است. 
همچنین عصاره آن می تواند باعث بهبود زخم معده گردد و همچنین با پلی فنل های خود باعث دفع رادیکال های آزاد بوده و از این طریق ضر سرطان باشد. 

نحوه تکثیر گیاه : 
چامپا از طریق کاشت بذر در بستر اصلی ازدیاد می یابد. 
همچنین می توان در بذر را در شاسی کاشت و پس از رسیدن به اندازه مناسب آن را به محل اصلی انتقال داد. 


: منابع  

تصاویر گیاه چامپا:

با در نظر گرفتن مواردی چون زیبایی، خواص دارویی، کاربرد های صنعتی، مقاومت در برابر شرایط محیطی و آفات، سهولت دسترسی برای خرید و ... به این گیاه از 1 تا 10 نمره دهید :

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

لطفاٌ با عضویت در سایت نارگیل و قرار دادن اطلاعات و تجربیات خودتان از این گیاه در زمینه های دانستنیهای علمی، خصوصیات ظاهری،شرایط نگهداری، خواص گیاه، عوارض و درمان، چگونگی تکثیر و ... در بخش نظرات، مقاله فوق را کامل نمایید

همچنین میتوانید در بخش گفتگوی گروهی و پرسش و پاسخ شرکت نمایید
 
 
مطالب این صفحه را پسندیدم
Like
 
برای ثبت نظر و یا پرسش میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید . ورود
 

گیاهان دیگر از همین جنس :
گابیرا

گیاهان دیگر از همین خانواده :
گواوا برزیلی
رز اپل
سیب جاوه
گوآبیجو
کابیلودا
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل  
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت