٢٠/٧/١٤٤٠ --- 3/26/2019 --- ۱۳۹۸ سه شنبه ۶ فروردين امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | حمایت از نارگیل
لینک های اصلی
جستجو  
آخرین مطالب
تصویر روز
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  48  نفر
بازدید امروز :  3352  بازدید
بازدید دیروز :  18534  بازدید
تبلیغات متفرقه
گل آذین تولید کننده گلدان ها پلیمری
خرید انواع بذر گل ، خرید بذر کاکتوس ، خرید کاکتوس
کلم چینی  -  CHINESE CABBAGE
BRASSICA OLERACEA VAR. CHINENSIS : نام علمی
  BRASSICACEAE  - شب بوها یا چلیپائیان : خانواده
آسیای شرقی : بومی منطقه
- : نام های دیگر
خاک و تغذیه دمای ایده آل محیط آبیاری و رطوبت نور محیط
زمین های لومی و مرطوب
نواحی معتدل
مرطوب
متوسط

کلم چینی

خصوصیات گیاهشناسی:

"کلم چینی" یکی از انواع کلم ها است که منشأ آن آسیای شرقی می باشد. کلم چینی در این مناطق از نظر فیزیولوژی دوساله ولی در مناطق معتدل یکساله است. قسمت خوراکی این کلم ، برگ های ناصاف بیضی شکل و یا کشیده آن است. این گیاه بدون ساقه است. 
دو گونه با اختلاف کم و بیش در برگ ها از این گیاه وجود دارد:
الف: B. o. var. chinensis subsp. pekinensis
ب: B. o. var. chinensis subsp. chinensis

شرایط محیط رشد:

در زمین های لومی بهترین نتیجه را می دهد. احتیاج آن به آب زیاد است و در مقابل خشکی نیز حساس است. کلم چینی دمای تا منهای 6 درجه سانتیگراد را به خوبی تحمل می کند. کودهای شیمیایی مورد نیاز حدود 120 کیلوگرم ازت (یک سوم قبل از کشت و بقیه به فرم کود سرک)، 80 کیلوگرم P2O5 و 160 کیلوگرم K2O در هکتار است. 
گل های کلم چینی در دمای پایین تر از 12 درجه سانتیگراد و یا در روزهای بلند بوجود می آید. دمای پایین (2 تا 8 درجه سانتیگراد) در هنگام جوانه زنی گیاه را قبل از تشکیل پیچ برگ به گلدهی سوق می دهد. 

ارزش غذایی:

کلم چینی که به صورت سالاد و یا پخته مورد مصرف قرار می گیرد به علت داشتن اسیدهای آمینه ضروری و مقداری پروتئین و کربوهیدرات و ویتامین ث یکی از مهمترین گیاهان این خانواده است. 
هر صد گرم از بخش خوراکی این گیاه حاوی 95.4 گرم آب، 1.2 گرم پروتئین، 0.3 گرم چربی، 1.3 گرم کربوهیدرات، 1.7 گرم مواد سلولزی، 0.4 میلیگرم ویتامین ب6، 0.04 میلیگرم ویتامین ب2، 0.03 میلیگرم ویتامین ب1، 35 میلیگرم ویتامین ث، 0.08 میلیگرم ویتامین آ، 200 میلیگرم پتاسیم، 11 میلیگرم منیزیم، 0.6 میلیگرم آهن، 30 میلیگرم فسفر و 40 میلیگرم کلسیم می باشد. 

تکثیر:

تکثیر این گیاه از طریق کشت بذرهای آن صورت می گیرد. عملیات برداشت کلم چینی مانند کلم پیچ است یعنی اینکه با جدا کردن برگ ها، مجموعه خوراکی کلم را تمیز کرده و آن را برای فروش به بازار عرضه می کنند. شرایط نگهداری آن مشکل است.


: منابع  

تصاویر گیاه کلم چینی:

با در نظر گرفتن مواردی چون زیبایی، خواص دارویی، کاربرد های صنعتی، مقاومت در برابر شرایط محیطی و آفات، سهولت دسترسی برای خرید و ... به این گیاه از 1 تا 10 نمره دهید :

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

لطفاٌ با عضویت در سایت نارگیل و قرار دادن اطلاعات و تجربیات خودتان از این گیاه در زمینه های دانستنیهای علمی، خصوصیات ظاهری،شرایط نگهداری، خواص گیاه، عوارض و درمان، چگونگی تکثیر و ... در بخش نظرات، مقاله فوق را کامل نمایید

همچنین میتوانید در بخش گفتگوی گروهی و پرسش و پاسخ شرکت نمایید
 
 
مطالب این صفحه را پسندیدم
Like
 
برای ثبت نظر و یا پرسش میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید . ورود
 

گیاهان دیگر از همین جنس :
کلم گل
خردل هندی
کلم بروکلی
کلم قمری
شلغم

گیاهان دیگر از همین خانواده :
ترب
خردل سياه
منداب
خردل سفید
آب تره
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل  
به مطالب اين صفحه امتياز دهيد

--------------------
به سايت نارگیل امتياز دهيد
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت