١٣/٤/١٤٤١ --- 12/11/2019 --- ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۰ آذر امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | درباره ما
لینک های اصلی
جستجو  
آخرین مطالب
تصویر روز
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  68  نفر
بازدید امروز :  7860  بازدید
بازدید دیروز :  12777  بازدید
تبلیغات متفرقه
تلگرام نارگیل
گاندریا (انبه ماریان)  -  GANDARIA
BOUEA GANDARIA : نام علمی
  ANACARDIACEAE  - سماق : خانواده
آسیای جنوبی : بومی منطقه
Maprang, plum mango, marian mango, ramania, kundang. : نام های دیگر
خاک و تغذیه دمای ایده آل محیط آبیاری و رطوبت نور محیط
غنی و زهکش دار
شرایط نیمه گرمسیری
مرطوب
متوسط

گاندریا (انبه ماریان)

دانستنیهای علمی :
 گاندریا یا انبه ماریان درخت میوه دهنده از گیاهان گرمسیری  بوده که بومی آسیای جنوبی (مالزی و شمال سوماترا) است.
 این درخت به خانواده پسته متعلق بوده و با انبه نسبت دارد. در تایلند و مالزی بطور تجاری کشت می گردد. 

خصوصیات ظاهری :
گاندریا همیشه سبز بوده و ارتفاع آن تا 25 متر نیز می رسد. برگها نیزه ای تا بیضی شکل هستند. طول آنها بین 13 تا 45 سانتی متر و عرض آنها 5 تا 7 سانتی متر می رسد. میوه ها سبز رنگ هستند و هنگام رسیدن به رنگ زرد تا نارنجی در می آیند.
 قطر آنها 2 تا 5 سانتی متر می رسد. میوه یک بذر بزرگ دارد که خوراکی است. 
رِنج مزه ی میوه از شیرین تا ترش موجود است. مقدار کمی تربانتین دارد. گلها کوچک و کرِمی رنگ بوده و در گل آذین پانیکول ظاهر می گردند. گلدهی در تایلند از نوامبر تا دسامبر و میوه دهی از آوریل تا مِی است. 
در اندونزی گلدهی از ژوئن تا نوامبر و میوه دهی از مارس تا ژوئن است. بذر آن بنفش روشن است و خوراکی نیز بشمار می رود. 

شرایط محیط رشد:
گاندریا در ارتفاعات بالای 305 متر دیگر یافت نمی شوند و بهتر است که در مناطق و نواحی پست تر کاشته شود. 
خاک آن باید حاصلخیز بوده و رطوبت بالایی داشته باشد. گاندریای زینتی  در سایه میوه هایی شیرین ، خوشمزه و جذاب را تولید می کند.
 خاک آن باید از زهکشی خوبی برخوردار باشد. 
خواص درمانی و کاربردها: 
میوه های گاندریا بصورت خام یا پخته در شربت ها استفاده می گردد. تمام قسمت میوه نرسیده را کوبیده یا پودر میکنند تا در ادویه ها استفاده گردد. برگ های جوان نیز در سالاد ها استفاده می شود و این سالاد ها همراه با همان ادویه ها استفاده کرد. 
این میوه حاوی کلسیم و فسفر بوده و همچنین آهن ، ویتامین A ، ویتامین B1 ، ویتامین B2 ، نیاسین و ویتامین C است. 
این گونه درختی بعنوان گیاه زینتی نیز در فضای سبز کشت می گردد. 

نحوه تکثیر گیاه : 
عموما از طریق بذر تکثیر یافته و  دانهال ها (گیاهان حاصل از بذر) برای چند ماه نیاز به سایه دارند. 
همچنین می توان از روش خوابانیدن هوایی نیز به افزایش آن اقدام کرد.
در برخی منابع از پیوند نیز برای تکثیر گاندریا نام برده شده است. 
در روش پیوند و خوابانیدن هوایی رسیدن به بلوغ سریعتر بوده و زودتر به گلدهی و میوه دهی می رسد. 


: منابع  

تصاویر گیاه گاندریا (انبه ماریان):

با در نظر گرفتن مواردی چون زیبایی، خواص دارویی، کاربرد های صنعتی، مقاومت در برابر شرایط محیطی و آفات، سهولت دسترسی برای خرید و ... به این گیاه از 1 تا 10 نمره دهید :

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

لطفاٌ با عضویت در سایت نارگیل و قرار دادن اطلاعات و تجربیات خودتان از این گیاه در زمینه های دانستنیهای علمی، خصوصیات ظاهری،شرایط نگهداری، خواص گیاه، عوارض و درمان، چگونگی تکثیر و ... در بخش نظرات، مقاله فوق را کامل نمایید

همچنین میتوانید در بخش گفتگوی گروهی و پرسش و پاسخ شرکت نمایید
 
 
مطالب این صفحه را پسندیدم
Like
 
برای ثبت نظر و یا پرسش میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید . ورود
 

گیاهان دیگر از همین جنس :
گانداریا

گیاهان دیگر از همین خانواده :
لیمونادبِری
انبه سفید
سپوندیاس اکسیلاریس-آلو نپالی
آمبارِلا
سماق سیسیلی
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل  
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت