١٨/٢/١٤٤١ --- 10/18/2019 --- ۱۳۹۸ جمعه ۲۶ مهر امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | درباره ما
لینک های اصلی
جستجو  
آخرین مطالب
تصویر روز
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  80  نفر
بازدید امروز :  4506  بازدید
بازدید دیروز :  10676  بازدید
تبلیغات متفرقه
تلگرام نارگیل
اِنتاواک  -  ENTAWAK
ARTOCARPUS ANISOPHYLLUS : نام علمی
  MORACEAE  - توت : خانواده
جنوب شرقی آسیا : بومی منطقه
Mentawa ، BINTAWA : نام های دیگر
خاک و تغذیه دمای ایده آل محیط آبیاری و رطوبت نور محیط
خاک های شنی تا رسی
نواحی گرم و مرطوب
کمی مرطوب
زیاد

اِنتاواک

خصوصیات گیاهشناسی:

"اِنتاواک" درختی است که در اندازه های متوسط که می تواند تا 30 متر نیز ارتفاع داشته باشد. این گیاه پوستی به رنگ رسی تیره و صاف است. این درخت میوه بومی جنوب شرق آسیا (مالزی، سوماترا، بورنئو) است و در جنگل های نواحی پست و کوهپایه ای می روید. این گیاهان اساساً بومی نواحی گرمسیر هستند و اغلب به صورت خودرو یافت می شوند. برگ ها مرکب، پنجه ای، به طول 30 تا 90 سانتیمتر با برگچه هایی با دو اندازه ی متفاوت است. هر برگ دارای 8 تا 12 جفت برگچه می باشد. آرایش برگچه ها به صورت متناوب با یک برگ بزرگتر در وسط می باشد. این برگ ها بدون کرک هستند. گل ها به پهنای حدود 2 میلیمتر و به رنگ مایل به زرد بوده که در گل آذین های طویل و فشرده تشکیل می شوند. میوه ها گرد، به قطر حدود 110 میلیمتر، به رنگ قهوه ای مایل به زرد و با گوشتی به رنگ نارنجی مایل به زرد است. این میوه ها به صورت مرکب خاردار با خارهای نازک و بدون نوک هستند. هر میوه حاوی تعداد زیادی بذر خوراکی می باشند. 

شرایط محیط رشد:

این گیاهان مخصوص نواحی گرمسیری است و در نواحی گرم و مرطوب می روید و خاک های عمیق و به خوبی آبیاری شده را ترجیح می دهد. این گیاهان به صورت خودرو در خاک های شنی تا رسی و همچنین خاک های آهکی یافت می شود. گیاهان جوان برای رش به مکان های سایه نیاز دارند اما درختان و برگ های بالغ برای رشد بهینه به مکان هایی با آفتاب کامل احتیاج دارد. همچنین در زمین های پست تا ارتفاعات بیش از 700 متر بالاتر از سطح دریا یافت می شود. 

کاربردها:

میوه های این گیاه زمانی که هنوز سفت هستند از روی درختان برداشت شده و در دمای اتاق برای مدت چند روز نگهداری می شوند تا برسند. این میوه ها پس از پخته شدن، مزه ای مانند مزه ی کدو تنبل دارند و به صورت تازه خوری نیز ارزش غذایی دارند. بذرهای این گیاهان نیز خوراکی می باشند. چوب این درختان نیز مورد استفاده قرار می گیرند. از برگ های پخته شده ی این گیاه به همراه روغن نارگیل برای درمان دمل و خارش استفاده می شود. 

تکثیر:

تکثیر این گیاهان از طریق کشت بذرها صورت می گیرد. این بذرها را باید بلافاصله پس از رسیدن میوه ها کشت کرد. این بذرها به راحتی در دمای حدود 24 تا 27 درجه سانتیگراد صورت می گیرد. یکی دیگر از روش های تکثیر این گیاه، استفاده از قلمه های ریشه است. روش بعدی ازدیاد این گیاهان، خوابانیدن هوایی شاخه ها است. 


: منابع  

تصاویر گیاه اِنتاواک:

با در نظر گرفتن مواردی چون زیبایی، خواص دارویی، کاربرد های صنعتی، مقاومت در برابر شرایط محیطی و آفات، سهولت دسترسی برای خرید و ... به این گیاه از 1 تا 10 نمره دهید :

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

لطفاٌ با عضویت در سایت نارگیل و قرار دادن اطلاعات و تجربیات خودتان از این گیاه در زمینه های دانستنیهای علمی، خصوصیات ظاهری،شرایط نگهداری، خواص گیاه، عوارض و درمان، چگونگی تکثیر و ... در بخش نظرات، مقاله فوق را کامل نمایید

همچنین میتوانید در بخش گفتگوی گروهی و پرسش و پاسخ شرکت نمایید
 
 
مطالب این صفحه را پسندیدم
Like
 
برای ثبت نظر و یا پرسش میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید . ورود
 

گیاهان دیگر از همین جنس :
آرتوکارپوس سریکارپوس
مارانگ
کِمپِداک
بوتانگ
کِلِدانگ

گیاهان دیگر از همین خانواده :
بونسای فیکوس نیتیدا
فيكوس دیورسیفولیا
شاهتوت یا توت هیمالیایی
انجیر هندی
توت آمریکایی
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل  
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت