١٦/٧/١٤٤٠ --- 3/22/2019 --- ۱۳۹۸ جمعه ۲ فروردين امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | حمایت از نارگیل
لینک های اصلی
فرارسیدن بهارطبیعت و عید نوروز بر همگان مبارک باد       
جستجو  
آخرین مطالب
تصویر روز
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  42  نفر
بازدید امروز :  3687  بازدید
بازدید دیروز :  11247  بازدید
تبلیغات متفرقه
گل آذین تولید کننده گلدان ها پلیمری
خرید انواع بذر گل ، خرید بذر کاکتوس ، خرید کاکتوس
بادام هندی  -  CASHEW
ANACARDIUM OCCIDENTALE : نام علمی
  ANACARDIACEAE  - سماق : خانواده
آمریکای جنوبی و برزیل : بومی منطقه
کاشو ، anacardo ، maranon ، merey ، pomme cajou : نام های دیگر
خاک و تغذیه دمای ایده آل محیط آبیاری و رطوبت نور محیط
مقاوم در خاک های فقیر و شنی
مناطق گرمسیری
کمی خشک
زیاد

بادام هندی

کاشو یا بادام هندی به دلیل طعم منحصر به فردش یکی از آجیل های محبوب مردم کشور ما و دیگر کشورها است. این آجیل به شکل لوبیا یا کلیوی شکل می باشد که در پایین یا زیر میوه ی درختی که بلارد نام دارد، یافت می شود.
خصوصیات گیاهشناسی: گیاهی همیشه سبز و بزرگ، به طول حدود 12-10 متر، با یک تنه ی کوتاه و نامنظم است. برگ ها دارای آرایش مارپیچی؛ ساختار چرمی، بیضوی شکل یا واژتخم مرغی است که حدود 4 تا 22 سانتیمر طول و حدود 2 تا 15 سانتیمتر عرض دارد. دارای گل های کوچکی است که این گل ها در ابتدا سبز رنگ و در نهایت به رنگ قرمز تبدیل می شوند. هر گل دارای 5 گلبرگ بلند و باریک و نوک تیز می باشد که حدود 7 تا 15 میلیمتر طول دارد. میوه کاشو یک میوه فرعی است. این میوه گلابی شکل بوده و از دمگل و نهنج گل به وجود می آید. به میوه این گیاه سیب کاشو هم گفته می شود. میوه های رسیده زردرنگ یا قرمز رنگ بوده و حدود 5 تا 11 سانتیمتر طول دارند. این میوه مزه شیرینی داشته و بسیار آبدار است.
میوه دارای قسمتی لوبیایی شکل در انتها که نسبتاً طویل و متورم است تشکیل شده. در داخل این برآمدگی مغز یا قسمت خوراکی میوه قرار دارد که پس از رسیدن کامل میوه و برداشت بایستی مغز میوه را برای عرضه به بازار از پوست آن جدا نمود. سه تا چهار هفته پس از بازشدن گل و تشکیل میوه یعنی تلقیح گلهای ماده دم گل شروع به رشد کرده و ۳-۲ ماه بعد که میوهٔ حقیقی کاملاً رسید رشد دم میوه نیز به حداکثر رسیده، جسمی نرم و گوشتی با طعم کمی ترش که بسیار معطر است نیز تولید می کند.
شرایط محیط رشد: به دلیل اینکه کاشو بومی مناطق گرمسیری است ، بنابراین در مناطقی که دارای آب وهوای گرمسیری باشد رشد خوبی دارد. درخت در بدترین و کم عمق ترین خاک ها رویش دارد و محصول تولید می کند ولی کشت در خاک های عمیق و لیمونی باعث افزایش باردهی و رشد بهتر درخت می گردد. مقاومت درختچهٔ کاشو (بادام هندی) نسبت به کم آبی بیشتر از درخت انبه است، اما در مقابل سرما حساستر از انبه می باشد.
مغز بادام هندی که دارای مقدار زیادی چربی می باشد خیلی زود تند و فاسد می گردد یعنی چربی آن در مجاورت اکسیژن هوا اکسید می شود. برای حمل این محصول به نقاط دوردست باید آنها را درجعبه های فلزی غیرقابل نفوذ به هوا قرار دهند و پس از پرکردن جعبهٔ اول هوای داخل آنرا خارج نموده و به جای آن گاز دی اکسید کربن وارد کرده و در جعبه را مسدود نمایند، بدین طریق می توان مغز کاشو را تا دو سال بدون اینکه فاسد شود، نگهداری کرد.
ترکیب شیمیایی این میوه شامل: گلوکز یا لوولز ۹%-۷% ، اسید تانیک 30% (این ماده باعث گس شدن طعم میوه می شود) ، مواد معدنی۱۲% ، مغز در کاشو علاوه بر طعم مطبوعی که دارد ، ۱۵% پروتئین و ۴۰% چربی هم دارد.
خواص درمانی: مصرف کاشو برای پیشگیری از تشکیل سنگ های صفراوی بسیار مفید است. سلامت استخوان ها و آرامش را سبب می گردد. از دیگر مواد معدنی موجود در کاشو می توان به مِس اشاره کرد. مس یکی از اجزای مهم آنزیم های بدن است که در بسیاری از فرآیندهای فیزیولوژیکی بدن شرکت می کند. مس برای حذف رادیکال های آزاد مُضر در بدن و برای استفاده ی بهینه ی آهن کمک بزرگی است. مس برای تولید ملانین و برای پرورش استخوان ها و بافت های ارتباطی بدن ضروری است. بادام هندی منبع خوبی از ویتامین K است که به تنظیم انعقاد خون و شرایط ناشی از آن کمک می کند. کاشو فشار خون بالا را کاهش می دهد چرا که به عنوان یک دیوروتیک یا مُدر خوب مطرح می باشد و علاوه بر این، منیزیم و لینولنیک اسید نیز در آن یافت می شود که از عوامل تنظیم کننده ی فشار خون هستند.
تکثیر: این درخت معمولاً با بذر تکثیر گردیده و برای انجام این عمل ۳-۲ عدد بذر، مستقیماً در باغ کاشته می شود (به علت اینکه انتقال نهال های جوان توام با اشکالاتی است از کشت آن در خزانه صرف نظر می نمایند). بعد از رویش بذرها یک عدد از آنها را نگه داشته و بقیه را حذف می نمایند .در حالتی که بخواهیم گیاهچه ها را پس از رویش به زمین اصلی منتقل کنیم، ازگلدان های توربی استفاده می نمائیم؛ بدین صورت که بذرها را در گلدان های توربی کاشته و در زمان انتقال توأم با گلدان، گیاهان جوان را هم در زمین اصلی می کاریم. بنابراین گلدان با نهال ها در داخل خاک قرار گرفته و به مرور پوسیده و از بین می روند. فاصلهٔ کاشت درخت کاشو در باغات دیم و اراضی نامرغوب درحدود ۱۸ متر درهر جهت، و در اراضی زراعتی حاصلخیز با آبیاری ،۱۲ -۱۰ متر می باشد.
با اینکه بذرهای درخت هیچ نوع رکود بذری ندارند، اما بذور را باید با قرار دادن در آب، ازنظر وجود جنین مورد آزمایش قرار داد (بذرهای غوطه ور حذف می گردند). جوانه زنی درمدت ۲۰-۱۵ روز صورت می گیرد .
هشدار:
1- بادام هندی حاوی مقادیر قابل ملاحظه ای از اگزالات می باشد. مطالعات نشان داده است که تجمع این مواد در بدن می تواند منجر به کریستاله شدن آن ها و در نتیجه ایجاد مشکل شود. از این رو افرادی که مشکلات کلیوی درمان نشده دارند، یا این که کلیه ها و یا کیسه ی صفرای شان را در آورده اند باید از مصرف این آجیل پرهیز کنند. دریافت زیاد اگزالات ممکن است موجب کاهش جذب کلسیم نیز گردد.
2- آلرژی غذایی یکی دیگر از عوارضی است که ممکن است با خوردن کاشو به وجود بیاید. این واکنش های آلرژیک ممکن است یا فوری و خاص باشد (مانند خارش، گرفتگی بینی، تورم لب ها و...) یا ممکن است با تأخیر و عمومی باشد (مانند خستگی وافسردگی).

: منابع  

تصاویر گیاه بادام هندی:

با در نظر گرفتن مواردی چون زیبایی، خواص دارویی، کاربرد های صنعتی، مقاومت در برابر شرایط محیطی و آفات، سهولت دسترسی برای خرید و ... به این گیاه از 1 تا 10 نمره دهید :

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

لطفاٌ با عضویت در سایت نارگیل و قرار دادن اطلاعات و تجربیات خودتان از این گیاه در زمینه های دانستنیهای علمی، خصوصیات ظاهری،شرایط نگهداری، خواص گیاه، عوارض و درمان، چگونگی تکثیر و ... در بخش نظرات، مقاله فوق را کامل نمایید

همچنین میتوانید در بخش گفتگوی گروهی و پرسش و پاسخ شرکت نمایید
 
 
مطالب این صفحه را پسندیدم
Like
 
نظرات و پرسش های کاربران
alireza zibaee
سلام خسته نباشید 1 - ایا کشت بادام هندی در ایران (خراسان رضوی ) امکان پذیر است و ایا مقرون به صرفه است ؟ 2 - بنده دوهزار متر مربع زمین دارم در خراسان رضوی که مجاور زمین بنده انگور کشت شده ، شما پیشنهاد کشت چه محصولی به بنده میدید که بهترین بهره وری رو داشته باشم ؟ متشکرم   پاسخ مشاهده
مشاهده همه کامنت ها و نظرات این صفحه
برای ثبت نظر و یا پرسش میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید . ورود
 

گیاهان دیگر از همین جنس :
بادام هندی وحشی

گیاهان دیگر از همین خانواده :
انبه سفید
آلوی برزیلی
پسته چینی
انبه (منگیفرا کوادریفیدا)
اسپاندیاس پیناتا
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل  
به مطالب اين صفحه امتياز دهيد

--------------------
به سايت نارگیل امتياز دهيد
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت