فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز شنبه ۱۴۰۳/۲/۱         
  

Sambucaceae

Caprifoliaceae ,  Adoxaceae 

فرم کلی تیره: درختانی کوچک یا درختچه ای یا علفی (به ندرت). خشکی پسند. برگ ها خزاندار، متقابل، دارای دمبرگ، بدبو، مرکب، پرمانند. رگبرگ پرمانند. حاشیه پهنک برگ مضرس. اندام های رویشی فلس مانند.

آناتومی برگ: پهنک برگ دارای قسمت پشتی و شکمی مشخص. دارای روزنه، غیرغده ای و غده ای، تک یاخته ای و چندیاخته ای. کرک های تک یاخته ای ساده. فاقد کرک های مختلط.

آناتومی ساقه: مغز ساقه هوموژن (مسطح، اسفنجی، حاوی سلول های مرده در شاخه های بالغ). دارای کامبیوم چوب پنبه ای، در ابتدا سطحی. گره ها سه حفره ای یا پنج حفره ای یا چندحفره ای. بافت آوندی اولیه در یک استوانه، بدون دسته های جدا، مجاور هم. فاق آبکش داخلی. توسعه لایه ضخیم شونده ثانویه از یک حلقه کامبیوم عادی.

تولیدمثل و گرده افشانی: گل ها بصورت مجتمع در گل آذین های خوشه ای. گل آذین ها انتهایی، بزرگ، منشعب، مرکب، در انتها مسطح. گل ها دارای براکته، کوچک یا متوسط، معطر یا بد بو، منظم، چرخه ای، چهارچرخه ای.

میوه گوشتی، ناشکوفا، شفت. شفت ها دارای هسته های مجزا. میوه ها دارای 5-3 بذر. بذور دارای آندوسپرم. آندوسپرم روغنی. جنین کلروفیلی، مستقیم.

فیزیولوژی، فیتوشیمی: C3 . سیانوژنی یا غیرسیانوژنی (در گونه های مختلف). فاقد آبورتین. دارای آیریدوئیدها. فاقد پروآنتوسیانیدین. دارای فلاونول ها، کمفرول و کوئرستین. فاقد الاژیک اسید. دارای اورسولیک اسید.

جغرافیا، سیتولوژی: نواحی معتدل تا گرمسیری. عربستان. هند. غرب استرالیا و اقیانوس آرام. مشاهده شده در آفریقا با تنها یک گونه در کوه های شرقی.

طبقه بندی: زیر رده دولپه ای ها، راسته Dipsacales .

دارای تنها یک جنس Sambucus و دارای 40 گونه.



گیاهان تیره (خانواده) Sambucaceae
گیاهان تیره (خانواده) Sambucaceae
  

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2024 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.