یکی از کارشناسان
تغذیه در خصوص خواص غذایی شلغم گفت: یکی از محصولاتی که در فصل زمستان برای
درمان سرماخوردگی استفاده میشود، شلغم است.
انتخاب: فصل زمستان از فصول سرد سال است و اغلب در
این فصل بیماریهای عفونی چون سرماخوردگی و آنفلوآنزا شیوع دارند از اینرو
آشنایی با میوهها و گیاهان دارویی در این فصل میتواند سدی در برابر این
بیماریها باشد.
یکی از کارشناسان تغذیه در خصوص خواص غذایی شلغم
گفت: یکی از محصولاتی که در فصل زمستان برای درمان سرماخوردگی استفاده
میشود، شلغم است.
یاری افزود: شلغم میوهی ریشهایست که در عمق
خاک رشد و نمو میکند و یک ماده غذایی ارزشمند در جلوگیری از عفونت و درمان
عفونتهای دستگاه گوارش است.
وی یادآور شد: شلغم حاوی مقادیر
زیادی ویتامین ث و آ است که ایمنی بدن را در مقابل بیماریهای عفونی افزایش
مییابد و آنتیاکسیدهای بالای درون این محصول بدن را در مقابل سرطان مصون
میکند همچنین یک ماده شیمیایی بسیار فرار در محصول وجو دارد که بهمانند
آنتیبیوتیک عمل و قسمتهای عفونی بدن را درمان میکند، بهترین حالت مصرف
این میوه، مصرف آن به صورت پخته است.