انجیر،
قند زیادی دارد. 50 درصد انجیر خشک را قند تشکیل می دهد. همچنین منبع خوبی
از پتاسیم ،منیزیم ،کلسیم ،فسفر و ویتامین هایC , B ,A است.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
انجیر منبع غنی فیبر غذایی می باشد.
لیگنین یک نوع فیبرغذایی غیرمحلول است که به مقدار زیاد در انجیر وجود دارد و نقش
عمده ای در جلوگیری و رفع یبوست دارد
.
انجیر منبع غنی فیبر غذایی و نیز منبع
خوبی ازمنیزیم ، کلسیم ، فسفر و ویتامین های
C , B , A است.
سایر خواص غذایی انجیر عبارتند از
:
1- از انجیر می توان در رژیم های غذایی
خاص مثل رژیم کم چربی ، کم سدیم ، پرفیبر ، کاهش وزن،ستفاده کرد.
2- انجیرسدیمو چربی ندارد و مانند سایر میوه ها بدون کلسترولاست.
3- 40 گرم انجیر تازه یا یک چهارم لیوان
از خرد شده ی آن، معادل یک واحد میوه است.
4- 5/1 عد انجیر خشک معادل یک واحد میوه
یا 15 گرم کربوهیدرات است که کربوهیدرات آن از گلوکز و فروکتوز تشکیل شده است.
5- انجیر، فیبر غذایی بالایی دارد و هر
واحد آن 20 درصد نیاز روزانه را تأمین می کند که بیش از هر نوع میوه تازه یا خشک
می باشد.
6-
انجیر بیش از سایر میوه ها
املاح دارد. 40 گرم انجیر تازه دارای 244 میلی گرم پتاسیم ( 7 درصد نیاز روزانه )
، 53 میلی گرم کلسیم ( 6 درصد نیاز روزانه ) و 2/1 میلی گرم آهن ( 6 درصد نیاز
روزانه ) می باشد