٢٣/٢/١٤٤١ --- 10/23/2019 --- ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | درباره ما
لینک های اصلی
جستجو  
آخرین مطالب
تصویر روز
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  88  نفر
بازدید امروز :  431  بازدید
بازدید دیروز :  18936  بازدید
تبلیغات متفرقه
تلگرام نارگیل
گیاهان زراعی >> شکر سرخ بهتر از شکر سفید است
 

شکر سرخ بهتر از شکر سفید است

 
رئیس اداره نظارت و ارزیابی فراورده های غذای و آشامیدنی با منشاء گیاهی گفت: شکر سرخ؛ کالری کم، طعم و بوی بهتری از شکر سفید دارد.

نسترن محمدی افزود: شکر سرخ از انواع دیگر طبیعی و مفید شکر است که علاوه بر مصارف خانگی در شیرینی پزی و به ویژه پخت انواع کیک به ویژه در کشورهای توسعه یافته، مصرف فراوانی دارد .

وی خاطرنشان کرد: شکر سرخ برحسب کیفیت، مزه و بوی آن در ترکیبات شیر، خامه شیرینی و مخلوط های انواع کیک و بستنی به کار می رود .

این مقام مسئول در سازمان غذا و دارو گفت: استفاده از این شکر قهوه ای رنگ خام که به شکر سرخ معروف است سابقه ای 300 تا 400 ساله دارد و با آنکه تولید و مصرف شکر سفید رایج بوده اما شکر سرخ به عنوان درمانگر برخی بیماری ها کاربرد داشته است .

محمدی اضافه کرد: با پیشرفت و توسعه صنعت قند و آشنایی مردم با روند تولید محصولات قندی از عصاره نیشکر و چغندرقند مشخص شد که قند به عنوان یک ماده ناخالص که با طیفی از رنگ های تیره از زرد کهربایی تا قهوه ای نسبتا تیره دیده می شود نه تنها اثر طبی ندارد بلکه با وجود برخی از میکروارگانیزم های مضر در آن، غیرقابل مصرف بوده و لزوما نیازمند تصفیه است .

وی ادامه داد: دانشمندان و قندسازان ماهر با ترکیبی از شکر تصفیه شده طبیعی و لایه نازک از ملاس طبیعی توانستند به تولید نوعی شکر قابل مصرف دست یابند که همان شکر قهوه ای یا شکر سرخ است .

به گفته وی، باوجود اینکه مقدار شیرینی مطبوع شکر سرخ نسبت به شکر سفید از ساکاروز و کالری کمتری برخوردار است اما طعم و بوی آن در لذیذ شدن فرآورده ها، تاثیر بیشتری دارد .

محمدی یادآور شد: توربینادو، باربادوس یا ماسکووادو و دمرا از انواع قابل مصرف شکرهای قهوه ای هستند که با خواص متفاوت تولید شده و در شیرینی و کیک پزی ها مورد استفاده قرار می گیرد .

وی تاکید کرد: سازمان غذا و دارو با بررسی های مستند و علمی از هرگونه نوآوری مواد اولیه، رنگ، طعم، بو و بسته بندی فرآورده های غذایی استقبال می کند؛ همچنین این سازمان با فراهم کردن شرایط ، گام های مهمی در جلب نظر مخاطب داخلی و بیرونی نسبت به فرآورده های تولید داخل بر می دارد.



مطالب این صفحه را پسندیدم
Like
 
برای ثبت نظر و یا پرسش میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید . ورود
 
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل  
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت