فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز جمعه ۱۴۰۳/۲/۷         
  

تهران - ايرنا - افزايش آنزيم هاي كبد يكي از مهمترين دلايل التهاب كبد و كاهش عملكرد آن است، بنابراين آگاهي از نحوه كاهش آنزيم ها اهميت ويژه اي دارد.

به گزارش گروه اخبار علمي ايرنا از ساينس، آنزيم نوعي پروتئين است كه در هر نقطه بدن وظيفه مشخصي به عهده دارد. ولي عمده مسئوليت آنزيم، افزايش سرعت واكنش هاي شيميايي بدن است.


آنزيم هاي كبد در حالت طبيعي درون سلول هاي كبد قرار دارند، ولي اگر به هر دليل كبد آسيب ببيند، اين آنزيم ها وارد جريان خون مي شوند و ميزان آنها به بيش از حد نرمال مي رسد. تشخيص ميزان آنزيم هاي كبد با يك آزمايش ساده خون انجام مي شود. دو آنزيم مهم كبد AST و ALT هستند. ميزان نرمال AST ، 5 تا 40 و ALT، 7 تا 56 واحد در هر ليتر سرم است.

***چند روش طبيعي براي كاهش آنزيم هاي كبد
-مصرف رژيم غذايي كم پروتئين

زماني كه كبد به هر دليل آسيب مي بيند، توانايي آن در فرآوري پروتئين كاهش مي يابد، بنابراين توصيه مي شود كه از غذاهاي كم پروتئين استفاده شود. پروتئين گياهي نسبت به پروتئين هاي حيواني قابل هضم تر هستند. 


-استامينوفن مصرف نكنيد
استامينوفن به كبد آسيب مي زند، بنابراين به محض مشاهده علايم كاهش عملكرد كبد، از مصرف استامينوفن اجتناب كنيد.


-از سموم محيطي دوري كنيد
پاك كننده هاي شيميايي، انواع ضد آفتاب، محصولات بهداشتي آرايشي، انواع عطر و افشانه، ضد عفوني كننده ها و انواع آفت كش، به كبد آسيب جدي وارد مي كنند.


-از مصرف الكل و سيگار اجتناب كنيد


-در معرض دود سيگار قرار نگيريد


-از مصرف غذاهاي فراوري شده اجتناب كنيد


-مصرف سبزي و ميوه را افزايش دهيد


-مصرف انواع كلم مفيد است


-روزانه 6 تا 8 ليوان آب بنوشيد


- مصرف سير، گريپ فروت، سبزيجاتي با برگ پهن، چاي سبز، هويج، چغندر، روغن زيتون، سيب و آووكادو را افزايش دهيد.


چند روش موثر براي كاهش آنزيم هاي كبد
چند روش موثر براي كاهش آنزيم هاي كبد

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2024 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.