فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز چهارشنبه ۱۴۰۳/۲/۵         
  

بهتر است برخی مواد خوراکی را برای بار دوم گرم نکنید و سعی کنید با یکبار استفاده مابقی آن ها را دور بیندازید قارچ ،کرفس ،چغندر و اسفناج از این نوع مواد غذایی هستند.

به گزار ش سرویس علمی جام نیـوز به نقل از فرادید،  گرم کردن دوباره مواد غذایی، به بخشی از سبک زندگی در جهان امروزی بدل شده است. با این‌حال، تحقیقات نشان داده‌اند که گرم کردن مجدد بعضی از غذاها ممکن است واقعا برای سلامتی خطرناک باشد، خصوصا اگر به شیوه غلطی نگهداری شوند.

 


گرم کردن دوباره مواد غذایی، به بخشی از سبک زندگی در جهان امروزی بدل شده است. با این‌حال، تحقیقات نشان داده‌اند که گرم کردن مجدد بعضی از غذاها ممکن است واقعا برای سلامتی خطرناک باشد، خصوصا اگر به شیوه غلطی نگهداری شوند. بنابراین قبل از این‌که غذایی را دوباره گرم کنید، نکات زیر را با دقت بخوانید.



گرمای مجدد می‌تواند به نیتراتی که درون کرفس، اسفناج و چغندر وجود دارد، آسیب برساند و درنتیجه خواص سرطان‌زای آن را آزاد کند. بنابراین اگر می‌خواهید غذاهای حاوی کرفس و اسفناج بخورید، دوباره آن‌ها را برای خوردن گرم نکنید.



قارچ‌ها به‌طور کلی باید بلافاصله بعد از گذراندن فرآیند پخت‌وپز خورده شوند و همان موقع نیز تمام شوند. یعنی نباید قارچ‌ها را دوباره گرم کنید. پروتئین‌های درون قارچ می‌توانند خیلی سریع فرآیند فاسد شدن را طی کنند و این موضوع واقعا برای دستگاه گوارش شما مضر است.


بسیاری از افراد فکر می‌کنند که گرم کردن دوباره تخم مرغ اشکالی ندارد، اما واقعیت این است که گرم کردن مجدد تخم مرغ می‌تواند واقعا سمی باشد. در واقع، زمانی که تخم‌مرغی را دوباره گرم می‌کنید که قبلا نیمرو یا آب‌پز شده است، شدیدا به دستگاه گوارشی خودتان آسیب می‌زنید.

خطر سرطان در دوباره گرم کردن این غذاها
خطر سرطان در دوباره گرم کردن این غذاها

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2024 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.