فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز جمعه ۱۴۰۳/۱/۳۱         
  

دولت بهار: بهار فصل گلاب‌گیری در کاشان و تورهای این فصل است.بهتر است شما نیز هنگام سفر از گیاهان دارویی چیده و با خود سلامتی را به سوغات بیاورید. یادتان باشد از گل سرخ و دم‌نوش آن غافل نشوید تا بتوانید دم‌نوشی خوب برای خود و خانواده‌تان تهیه کنید.
  
باشگاه خبرنگاران: با شروع فصل بهار تدریجاً طول روزها بلند و هوا رو به گرمی می‌رود.ابوعلی سینا بهار را به بیداری خون در بدن نسبت می‌دهد. بسیاری از افراد عقیده دارند که با شروع فصل بهار بی‌حالی و شبه‌خستگی به انسان دست می‌دهد.
 
تردیدی نیست که تغییرات فصل از راه‌های گوناگون روی جسم و روحیه انسان اثر می‌گذارند.در اینجا قصد داریم شما را با یک دم‌نوش بهاری آشنا کنیم که خوردن آن در این فصل می‌تواند موجب تجدید قوا و تقویت جسم تان شود. ترکیبات شیمیایی این دم‌نوش عبارتند‌ از: پکتین، اسید گالیک، تانن و کوترستول.
 
طرز تهیه دم‌نوش گل سرخ:
یک‌سوم قاشق غذاخوری پر از برگ‌های گل سرخ و یک قاشق چای‌خوری چای سبز را در یک قوری چینی بریزید و به آن آب جوش اضافه کنید.پنج تا ده دقیقه زمان بدهید تا دم بکشد.سپس آن را صاف و میل کنید.
 
راه دیگر برای تهیه این دم‌نوش این است که پانزده تا بیست گرم برگ گل سرخ خشک‌ شده را در یک لیتر آب جوش دم کنید و پس از هر وعده غذا یک فنجان بنوشید.
 
روش دیگر این است که چند عدد میوه گل سرخ را در یک قوری آب جوش بریزید، بیست دقیقه صبر کنید تا دم بکشد.سپس دم‌نوش را با مقداری عسل جرعه‌جرعه بنوشید.
 
طبیعت گل سرخ معتدل و کمی قابض است.این دم‌نوش آرام ‌بخش و شادی ‌افزاست، بنابراین نوشیدن آن در این فصل برای کسانی که احساس افسردگی می‌کنند، مفید است.
 
این دم ‌نوش به طور کلی به درمان اضطراب و افسردگی کمک می‌کند.این دم ‌نوش همچنین برای درمان سرد مزاجی جنسی در زنان مفید است و خوردن آن به زنانی که این مشکل را دارند توصیه می‌شود.

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2024 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.